• 100% Creatine Monohydrate ( 300 gr)

  Creatine Monohydrate është përbërje natyrale që gjendet në trupin e njeriut dhe që përfitohet nëpërmjet një diete të pasur me mish dhe peshk.

  Kreatina monohydrate nëpërmjet përthithjes së shpejtë dhe të lartë çon në rritjen e forcës muskulare, fuqinë dhe madhësinë e muskujve gjatë aktiviteteve me intensitet të lartë. Gjatë ushtrimeve të shkurtra dhe të shpejta pra me intensitet të lartë trupi i njeriut shndërron adenozinë trifosfatin (ATP )në denozinë difosfat (ADP) + fosfat për energji. Kreatina ndihmon trupin të kthejë ADP-n në ATP duke rritur sasinë e ATP-s për energji, duke rritur qëndresën dhe forcën afatshkurtër. Kreatina mund të depozitohet në qelizë për përdorim të mëvonshëm duke krijuar “depot e kreatinës” që shumë persona e dëshirojnë. Ajo sintetizohet në mëlçi dhe depozitohet në muskujt madhor, duke përfshirë inditet muskuline kardiake dhe skeletore.

  2.000L
 • 100% Glutaminë

  PLUHUR PËR NDËRTIMIN E MUSKUJVE

  Përmirëson rekuperimin në mënyrë dramatike

  Glutamina është një nga aminoacidet më të bollshme. Ajo përfshihet në sintezen e proteinave dhe luan një rol të rëndësishëm në hidratimin e muskujve. Me benefitet e këtij aminoacidi në trupin tuaj ju do të suportoni funksionin e muskujve. Ajo kontribuon në sintezën e proteinave (rritje muskulare), është anti-proteolitik (parandalon rënien e masës muskulare) si dhe ndikon në rritjen e niveleve të hormonit të rritjes (growth-hormon). Glutamina është shumë e domosdoshme në sportistë ku forca, shpejtësia dhe rezistenca janë esenciale.100% Pure Glutamine është krijuar për: sportet në skuadër, individët që stërviten me pesha të rënda, bodybuilderat dhe sportistë profesionistë.

  3.000L
 • BCAA 2:1:1 Powder

  ESSENTIAL BCAA 2:1:1 PLUHUR

  AMINOACIDE ME VARG TË DEGËZUAR PËR MBAJTJEN E MASËS MUSKULARE.

  AMINOACIDE ME VARG TË DEGËZUAR

  Suplementet, që përmbajnë aminoacide me varg të degëzuar kanë për qëllim të plotësojnë harxhimet gjatë stërvitjeve muskulare të sforcuara, sidomos për sportistët.

  4.500L
 • BCAA Micron

  AMINOACIDE ME VARG TE DEGËZUAR 2:1:1

  SUPERIOR 14 BCAA MICRON Kapsulë përbëhet nga tre amonoacidet esenciale L-Leucine, L-Isoleucine dhe L-Valine në raportin 2:1:1 në një përqendrim të lartë, dhe në çdo përdorim ju merrni 4200 mg BCAA të një cilësie të lartë të formuluar në një kapsulë tepër të përshtatshme.

  BCAA ka në përbërje të saj L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine. Këto aminoacide esenciale janë shumë të studiuara dhe të njohura për rolin e tyre të rëndësishëm në metabolizmin e muskulit gjatë stërvitjes, si dhe për sintezën e proteinave të muskujve pas stërvitjes. Trupi juaj i përdor këto aminoacide për tu furnizuar gjatë stërvitjes. BCAA janë grupi i vetëm i amoniacideve që kanë efekt në indin muskular, në rezistencën ndaj lodhjes, rigjenerimin, shpejtësinë, forcën, reduktimin e depozitave të yndyrës, si dhe në mirëqenien e muskulit ne tërësi.

  BCAA-t janë një suplement i rëndësishëm për çdo sportist ose bodybuilder që dëshiron një rritje muskulare rikuperim pas stërvitjes, si dhe të shtojë dieten e tij midis vakteve në mënyrë që të shmangë katabolizmin në muskul që mund të çojë në degradim të indit dhe masës muskulare.

  BCAA Micron ndihmon në rritjen e masës muskulare, rezistencën, djegien e yndyrërave dhe rigjenerimin kështu që është shumë i rëndësishëm për çdo sportist.

  3.500L

  BCAA Micron

  3.500L
 • Beta- Carotene

  Pararendëse e Vitaminës A

  • 15 mg

  Në natyrë, Beta Karoteni është pararendës i vitaminës A (forma joaktive). Karotenoidet e bimëve janë burimi kryesor dietik i provitaminës A.

  Një molekulë e Beta Karotenit mund të ndahet nga një enzimë e zorrëve në dy molekula të Vitaminës A.

  1.200L
 • Brez Lekure

  Brez Lekure per tu perdorur gjate ushtrimeve te renda

  3.500L

  Brez Lekure

  3.500L
 • Brez per Peshëngritje

  Brez per Peshëngritje per tu perdorur gjate ushtrimeve te renda

  2.500L
 • BSN DNA Creatine

  Creatine DNA™ përmban 5 gram të kreatinës monohidrate të pastër dhe të mikronizuar, që siguron forcë , fuqi dhe një masë muskulare pa lëndë shtesë. Kreatina ndihmon që të furnizojmë muskujt gjatë ushtrimeve intensive. Duke përdorur supplementin Kreatinë Monohidrate ju ndihmoni trupin që të rimbush depot e tij te kreatines. Duke qënë se Creatine DNA™ është pa shije ju mund ta shtoni atë në supplementin post –workout ose në pijen tuaj te preferuar.

  2.000L
 • BSN DNA Glutamine

  L-Glutamine është aminoacidi më me shumicë në trupin tonë dhe luan një rol të rëndësishëm në rekuperimin e muskujve dhe në prodhimin e proteinave te muskulit. Gjatë ushtrimeve intensive, nivelet e L-Glutaminës bien, gjë që çon në zvogëlimin e sintezës së proteinave. Çdo porcion Glutamine i marë përmban 5 gram të L-Glutaminës 100 % të mikronizuar , që ndihmon në rekuperimin pas stërvitjes. Gjithashtu , Glutamine DNA™ është pa shije dhe ju mund ta shtoni atë në proteinën tuaj post-workout ose në pijen tuaj të preferuar.

  3.000L
 • BSN DNA Whey

  WHEY DNA™ është një protein pluhur universale që përmban 100% burime të proteinës whey dhe siguron 24 gram protein për ndërtimin e muskujve për scoop. Ajo ështe një burim i përgjthshëm proteine që siguron të gjitha Amino Acidet Esenciale për të suportuar rekuperimin e muskujve nga ushtrimet intensive. Whey DNA™ jo vetëm që do të përmbush nevojat ditore të trupit  me proteinë , por do të ndihmojë atë të marë të gjitha benefitet nga stërvitja. Gjithashtu duke qënë se ka 120-130 kalori per serving , ju mund të ndiheni mirë duke e përzier dhe duke e konsumuar sa herë të doni.

  WHEY DNA™ Flavor System

  BSN® është e njohur në industri për sistemin më të mirë të proteinave me shije. Kështu që nuk është habi që çdo WHEY DNA™ me shije të ketë të njëjtën cilësi me shijen e këndëshmë dhe përmbajtjen kremoze që ju do ta pëlqeni shumë dhe do ta prisni në çdo produkt BSN®.

  5.000L6.000L
  BSN DNA Whey BSN DNA Whey BSN DNA Whey

  BSN DNA Whey

  5.000L6.000L
 • BSN N.O. Xplode

  275 mg caffeine, 1.8 g Beta-Alanine dhe përqëndrim maksimal. Bëhuni gati të”përplasni pllakat” dhe të ushtroheni fuqishëm. BSN® ka rindezur N.O- XPLODE®, është pre-workouti i parë i kompletuar që u lançua në 2014-n. Tashmë në treg me më shumë energji, përqëndrim dhe shije të mrekullueshme.

  “Peshat nuk e dine se çfarë i pret.”

  Nëse jeni gati për tu ushtruar më gjatë dhe më fuqishëm se më parë, N.O.-XPLODE® do ju ndihmoje ti çoni ushtrimet në nivele të reja.

  4.500L

Kategoritë