ZMB6

1.200L

SKA GJËNDJE

Zink, magnez dhe vitaminë B6

ZMB6 është një kombinim thelbësor vitamin / minerale që siguron zink, magnez dhe vitaminë B6. Zinku dhe magnezi kontribuojnë në sintezën normale të proteinave, në ruajtjen e eshtrave normale dhe luajnë një rol në proçesin e ndarjes së qelizave.

Zinku dhe Vitamina B6 kontribuojnë në funksionin normal të sistemit imunitar. * Magnezi dhe Vitamina B6 kontribuojnë në zvogëlimin e lodhjes dhe plogështisë, në metabolizimin normal të energjisë dhe në funksionimin normal psikologjik.

Zinku kontribuon në sintezën normale të ADN-së dhe në metabolizimin noramle të acideve-bazë, në metabolizmin normal të karbohidrateve dhe makronutritëve, në funksionin normal konjitiv, në fertilitetin dhe riprodhimin normal, në metabolizimin normal të acideve yndyrore, në mirëmbajtjen e flokëve, thonjve, në ruajtjen e niveleve normale të testosteronit në gjak dhe në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ. *

Magnezi kontribuon në balancimin e elektroliteve, në funksionimin normal të sistemit nervor: neurotransmisionit dhe tkurrjeve të muskujve duke përfshirë muskujt e zemrës dhe ruajtjen e dhëmbëve normalë.

Vitamina B6 kontribuon në formimin normal të qelizave të kuqe të gjakut dhe në rregullimin e aktivitetit hormonal. *

* Këto deklarata janë vërtetuar shkencërisht nga Autoriteti Evropian i Sigurisë Ushqimore (EFSA) dhe i autorizuar nga Komisioni Evropian (KE).

Informacione

Të dhëna Vlera
Pesha 0.3 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 60 Kapsula

Udhëzime

Merrni 2 kapsula në ditë.

Faktorët alergjik

Prodhuar në një strukturë që përpunon qumësht, vezë, gluten, soj, kikirikë, arra, selino, peshk dhe përbërës krustaçësh.

Paralajmërime

MBAJENI LARG FËMIJËVE!

Mos e kaloni dozën e rekomanduar ditore! Përdoreni këtë produkt në lidhje me ushqimin si pjesë e një diete të shëndetshme dhe të ekuilibruar, jo si një zëvendësues të saj.

Vlerat ushqyese

Doza: 2 kapsula
Doza për paketim: 30
Sasia për Dozë NRV%* Sasia për Dozë NRV%*
Zink 30 mg 300% Vitamin B6 11 mg 786%
Magnez 450 mg 120%
*NRV%: Referencat e Vlerave Ushqyese

Main Menu