Zink

800L

Në gjendje

Mineral Esencial

Zinku është një mineral që përfshihet në mijëra funksione trupore dhe ky është metali i vetëm i cili shfaqet në të gjitha klasat e enzimave. Ai kontribuon në sintezën normale të ADN-së; metabolizimin normal të acideve bazë; metabolizimin normal të karbohidrateve; funksionin normal perceptues; në lindshmërinë dhe riprodhimin; metabolizimin normal të makronutrientëve; metabolizimin normal të acideve yndyrore; metabolizimin normal të vitaminave A; sintezën normale të proteinave; mirëmbajtja e kockave; mirëmbajtja e flokëve; mirëmbajtja e thonjve; ruajtjen e lëkurës; ruajtjen e niveleve normale të testosteronit në gjak; ruajtjen e shikimit; funksionin normal të sistemit imunitar; mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ; dhe ka një rol në proçesin e ndarjes së qelizave. *

* Kjo deklaratë është vërtetuar shkencërisht nga Autoriteti Europian i Sigurisë Ushqimore (EFSA) dhe i autorizuar nga Komisioni Evropian (KE).

Informacione

Të dhëna Vlera
Pesha 0.2 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 100 Tableta

Udhëzime

Merrni 1 tabletë në ditë, mundësisht me një vakt ushqimor.

Faktorët alergjik

Prodhuar në një objekt që përpunon qumësht, vezë, gluten, soj, kikirikë, arra, dhe përbërës krustaçësh.

Paralajmërime

MBAJENI LARG FËMIJËVE!

Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore! Përdoreni këtë produkt në lidhje me ushqimin si pjesë e një diete të shëndetshme dhe të ekuilibruar, jo si një zëvendësues të saj.

Vlerat ushqyese

Doza: 1 tabletë
Doza për paketim: 100
Sasia për Dozë NRV%*
Zink (si Zink Glukonate) 25 mg 250 %
*NRV%: Referencat e Vlerave Ushqyese.

Main Menu