Vitamin E

1.500L

Në gjendje

Anti-Oksidant

400 NJËSI NDËRKOMBËTARE

Studimet shkencore kanë zbuluar se stresi oksidativ i shkaktuar nga radikalet e lira mund të përfshihet në plakjen e parakohshme të qelizave. Vitamina E kontribuon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ *.

* Kjo deklaratë është vërtetuar shkencërisht nga Autoriteti Europian i Sigurisë Ushqimore (EFSA) dhe i autorizuar nga Komisioni Evropian (KE).

Informacione

Të dhëna Vlera
Pesha 0.3 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 100 Kapsula

Udhëzime

Merrni 1 kapsulë çdo ditë, mundësisht me një vakt ushqimor.

Faktorët alergjik

Prodhuar në një strukturë që përpunon qumësht, vezë, gluten, soj, kikirikë, arra, selino, peshk dhe përbërës krustaçësh.

Paralajmërime

Përdoreni këtë produkt në lidhje me ushqimin si pjesë e një diete të shëndetshme dhe të ekuilibruar, jo si një zëvendësues të saj. Mbajeni larg fëmijëve! Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore!

Vlerat ushqyese

Doza: 1 kapsulë
Doza për paketim: 100
Sasia për Dozë NRV%*
Vitamin E 268 mg -TE (400 IU) 2233%
(si DL-Alfa Tokoferil Açetate)
*NRV%: Referenca e Vlerave Ushqyese

Main Menu