Vitamin D3

1.500L

Në gjendje

Vitamina D3

Një burim i rëndësishëm vitaminash

Trupi prodhon natyrshëm vitaminë D kur ai ekspozohet ndaj rrezeve të diellit. Megjithatë, ekspozimi aktual ndaj rrezeve UV dhe sinteza e vitaminës D varet nga shumë faktorë (për shembull, stinët, gjëndja, koha, mosha, smogu ose lëkura e errët).

Vitamina D gjendet në mënyrë natyrale në ushqime të tilla si vitamina D2 (ergo-kalçiferoli) dhe vitamina D3 (kole-kalçiferoli), por gjithashtu mund të merret në formën e shtesave ushqimore. Vitamina D kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar dhe muskujve, në ruajtjen e eshtrave dhe dhëmbëve në kushte normale dhe gjithashtu në thithjen dhe përdorimin normal të kalçiumit dhe fosforit *.

* Këto deklarata janë vërtetuar shkencërisht nga Autoriteti Evropian i Sigurisë Ushqimore (EFSA) dhe i autorizuar nga Komisioni Evropian (KE).

Informacione

Të dhëna Vlera
Pesha 0.3 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 250 Kapsula

Përdorimi

Merrni 1 dozë (1 kapsulë) çdo ditë me një vakt.

Faktorët alergjik

Prodhuar në një objekt që përpunon qumësht dhe derivate të tij, vezë, gluten, sojë, arra, peshk, krustaçë dhe produkte të tjera me bazë krustaçësh.

Paralajmërime

Mbajeni larg fëmijëve. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Suplementet ushqimore nuk duhet të përdoren si zëvendësuese të një diete të ekuilibruar.

Vlerat ushqyese

Një dozë : 1 kapsulë
Doza për paketim : 250
Doza e rekomanduar ditore : 1 kapsulë
Sasia për Dozë VRN%
Vitamin D3 (kole-kalçiferol) 480 IU (12 μg) 240%
* VRN%: Referenca e Vlerave Ushqyese

Main Menu