Vita-Min Plus Senior

1.100L

Në gjendje

Vita-Min Plus Senior është një suplement me vitamina dhe minerale e pasuruar me luteinë, acid hialuronik dhe ekstrakt xhinsengu korean. Një përzierje e vitaminave në formën kelate me përthithshmëri shumë të lartë të mineraleve të kompleksit Albion, e formuluar posaçërisht për të moshuarit, duke e bërë më të thjeshtë marrjen ditore të mikronutrientëve të nevojshëm ditor; e pasuruar me luteinë, xhinseng korean dhe acid hialuronik për një lëkurë të shëndetshme.

KUJTESË!!! Kur të zgjidhni një suplement që përmban minerale, shikoni që paketim të ketë stampën e Albion®Minerals – një garanci që po merrni mineralet me biodisponueshmërinë më të lartë.

Sasia: 30 kapsula

Përshkrimi

Vita-Min Plus Senior është një suplement me vitamina dhe minerale e pasuruar me luteinë, acid hialuronik dhe ekstrakt xhinsengu korean. Një përzierje e vitaminave në formën kelate me përthithshmëri shumë të lartë të mineraleve të kompleksit Albion, e formuluar posaçërisht për të moshuarit, duke e bërë më të thjeshtë marrjen ditore të mikronutrientëve të nevojshëm ditor; e pasuruar me luteinë, xhinseng korean dhe acid hialuronik për një lëkurë të shëndetshme.

KUJTESË!!! Kur të zgjidhni një suplement që përmban minerale, shikoni që paketim të ketë stampën e Albion®Minerals – një garanci që po merrni mineralet me biodisponueshmërinë më të lartë.

Përbërësit

Vitaminë A, Vitaminë D, Vitaminë E, Vitaminë C, Vitaminë B1, Vitaminë B2, Niacinë, Vitaminë B6, Acid Folik, Vitaminë B12, Biotinë, Acid Pantenoik , Kalcium (Albion® Amino Acid Kelate, Kalcium Karbonate), Magnez [(Albion® Amino Acid Kelate, Oksid Magnezi, Potas, Zink (Albion® Amino Acid Kelate), Hekur (Albion® Amino Acid Kelate (Ferrochel®)], Manganes (Albion® Amino Acid Kelate), Bakër (Albion® Amino Acid Kelate), Jod, Selen, Ekstrakt Xhinsengu Korean (Panax ginseng L.) nga të cilat 7% Ginsenosides, Luteinë, Acid Hialuronik, Celulozë dhe Celulozë e Pluhurizuar (Agjent Mbushës),Dioksid Kromi, Stearat Magnezi (Agjent Kunder Ngjitjes), Kapsula (Xhelatinë – Pigment: E171)

Vlera ushqyese

Vlera ushqyese
1 Kapsulë %NRV*
Vitamin A 800 µg 100%
Vitamin D 10 µg 200%
Vitamin E (α-TE) 18 mg 150%
Vitamin C (PureWay C®) 100 mg 125%
Vitamin B1 1,1 mg 100%
Vitamin B2 1,4 mg 100%
Niacin (NE) 16 mg 100%
Vitamin B6 2,8 mg 200%
Foliat 200 µg 100 %
Vitamin B12 5 µg 200 %
Biotinë 50 µg 100 %
Acid Pantenoik 6 mg 100 %
Mineralet
Kalcium 140 mg 17.5%
Magnez 75 mg 20%
Potas 40 mg 2%
Zink 10 mg 100%
Hekur 3 mg 21%
Manganes 1 mg 50%
Bakër 150 µg 15%
Jod 150 µg 100 %
Selen 55 µg 100 %
Ekstrakt Xhinsengu Korean (Panax ginseng L.) 30 mg
Luteinë 2 mg
Acid Hialuronik 2 mg

*NRV – Referenca e Vlerave Ushqyese

 

Mineralet në përbërje të Vita-Min Plus Senior, përveç të tjerave, janë në formën më të asimilueshme të kripërave kelate të acideve organike që prodhohen nga lideri amerikan ne tregun e mineraleve –Kompania Albion ®.Në këtë mënyrë bioelementët përthithen shumë mirë nga sistemi tretës, qëndrojnë në doza të plota, nuk irritojnë stomakun, dhe mund të largohen nga organizmi në formën e kelateve, duke mos ndikuar gjithashtu në përthithjen e mineraleve të tjera. Në rast të përdorimit të mineraleve ose vitaminave dhe medikamententeve të tjera duhet të konsultoheni me mjekun tuaj.

Rekomandime përdorimi

Qëllimi:
Produkti është formuluar për të moshuarit në plotësim të nevojave ditore për vitamina dhe minerale.

Rekomandime:
Merrni 1 kapsulë në ditë pas një vakti ushqimor me një sasi të bollshme uji. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Suplementet ushqimore nuk duhet të zëvendësojnë një dietë të larmishme dhe të balancuar. Rekomandohet një dietë e balancuar dhe një stil jetese i shëndetshëm. Ruajeni në vende të pa-arritshme nga fëmijët.

Main Menu