Vita-C 1100

1.500L

Në gjendje

1100 mg Vitamin C

Kjo formulë siguron 1100 mg Vitamin C. Vitamina C ndihmon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ dhe kontribuon në formimin normal të kolagjenit për funksionimin normal të kërcëve, kockave, enëve të gjakut, mishrave, dhëmbëve dhe lëkurës *.

Vitamina C gjithashtu kontribuon në ruajtjen e funksionit normal të sistemit imunitar gjatë dhe pas stërvitjes së fortë fizike (efekti pozitiv përfitohet me marrjen ditore prej 200 mg përveç marrjes së përditshme të vitaminës C)! *

* Këto deklarata janë vërtetuar shkencërisht nga Autoriteti Europian i Sigurisë Ushqimore (EFSA) dhe i autorizuar nga Komisioni Evropian (KE).

Informacione

Të dhëna Vlera
Pesha 0.3 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 100 Kapsula

Udhëzime

Merrni 1 kapsulë çdo ditë, mundësisht me një vakt ushqimor.

Faktorët alergjik

Prodhuar në një strukturë që përpunon qumësht, vezë, gluten, soj, kikirikë, arra, peshk dhe përbërës krustaçësh.

Paralajmërime

Përdoreni këtë produkt në lidhje me ushqimin si pjesë e një diete të shëndetshme dhe të ekuilibruar, jo si një zëvendësues të saj. Mbajeni larg fëmijëve! Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore!

Vlerat ushqyese

Doza: 1 kapsulë
Dozat për Paketim: 100
Sasia për Dozë NRV%*
Vitamin C (Acid L-Askorbik) 1100 mg 1375%
*NRV%: Referenca e Vlerave Ushqyese

Main Menu