Tribulus Testo 2500

3.500L

SKA GJËNDJE

FORMULË EKSTRA POTENTE

 Të jesh një burrë i vërtetë me Tribulus Testo 2500 … Nuk ka asgjë më të fortë!

Terrestris Tribulus është një bimë e cila përdoret për të rritur forcën muskulare dhe për të përmirësuar aktivitetin fizik në palestër. Kjo lloj bime është përdorur ndër shekuj në Greqinë e lashtë, në Indi dhe në Afrikë për të mbështetur fertilitetin dhe rinimin e trupit.

Pesha 0.254 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 120 Tableta

Informacion shtesë

Ajo është e njohur gjithashtu edhe për vetitë e saj afrodisiake. Studimet e fundit shkencore tregojnë se, edhe pse në fakt nuk përmban hormone,Tribulusi ndihmon në prodhimin e hormoneve të shëndetshme dhe në shëndetin riprodhues mashkullor. Me të gëlltitur protodioscinën e cila gjëndet në Tribulus Testo 2500 ajo menjëherë fillon konvertimin në Dehydroepiandrosterone ( DHEA ), një derivat i testosteronit. Rritja e nivelit të DHEA në gjak çon në rritjen e efikasitetit të trajnimit dhe të performancës seksuale. Produkti është i rekomanduar për atletë profesionistë dhe amatorë.

Tribulus Testo 2500 është një Suplement që rrit nivelin e Testosteronit i cili përmban një ekstrakt të standardizuar të Tribulusit të pastër në një prej dozave më të larta në dispozicion në treg, me një përmbajtje saponine prej mbi 90%, në një kapsulë të vetme.

Përfitimet

Intensifikon Trajnimin,Përmirëson Rigjenerimin dheStimulon rritjen e muskujve, rritjen e forcës dhe humbjen e yndyrërave Diosgenina dhe Protodioscina ndihmojnë forcimin e sistemit imunitar dhe nxisin sekretimin e hormoneve luteinizing (LH), e cila nga ana saj stimulon sintezën e testosteronit.

Tribulus Testo 2500 nxit rritjen e sasisë së testosteronit të lirë, i cili stimulon rritjen e muskujve dhe humbje të yndyrës, rrit spermatogjenezen (fuqinë) dhe përmirëson forcën dhe rezistencën. Për shkak të faktit se në Tribulus Testo 2500 gjendet një përmbajtje saponine prej mbi 90%, testosteronet e lira janë në maksimum!Në femra, sistemi hormonal është optimizuar në bazë të raporti të estrogjenit-testosteronit. Pra, gratë që marrin Tribulus Testo 2500 përfitojnë hymbjen yndyrërave dhe rritjen e kënaqësinë seksuale.Rritja e muskujve është e mundur vetëm me një furnizim adekuat dhe të vazhdueshëm me aminoacide.

Pra, furnizojuni mirë me proteina të shpejta si PRO 6 apo Superior Whey Core, (sidomos në mëngjes dhe para/ose pas trajnimit) dhe proteina të ngadalta, dhe nëse është e nevojshme, me shtesa të mëtejshme si NO 4 AAKG ose NO Rebirth për të shmangur degradimin e muskujve dhe për të mbështetur Tribulus Testo 2500.

Udhëzime

Si një suplement,duhen marrë 2 tableta në ditë me një stomak bosh, mundësisht në mëngjes dhe 30 minuta para fillimit të aktivitetit. MOS TEJKALONI SASINË DITORE TË REKOMANDUAR.

Të dhëna për sportistët

Për shkak të kufizimeve unike të organizatave sportive amatore dhe profesioniste ( p.sh. WADA , NCAA , NFL , MLB , NBA , UIL, etj) Është i rekomanduar konsultimi me institucionet e duhura para marrjes të këtij suplementi apo ndonjë suplementi tjetër.TË MBAHET LARG FËMIJËVE DHE KAFSHËVE SHTËPIAKESHIKO AMBALLAZHIN PËR INFORMACIONIN MBI PRODUKTIN DHE FAKTE PLOTËSUESE

Faktorët Alergjikë

Prodhuar në një strukturë GMP, që përdor qumësht, soje, vezë, kikirikë .

Përbërësit & Paketimi

Përbërës të tjerë: Microcrystalline Cellulose, Hydroxypropyl Methyl Cellulose, Acid Sterik , Magnes.

Materiali mbështjellës: Hydroxypropyl Methyl Cellulose, TiO2, Ponceau 4R.

Main Menu