Thermo Speed Extreme Mega Caps

3.000L

Në gjendje

Çdo prodhues i suplementeve ushqimore e di që duhet të ketë një formulë efektive termogjenike midis produkteve të tij. Megjithëse “fat burners” shihen si kontraversal madje dhe ndonjëherë konsiderohen të panevojshëm, duhet të kini parasysh një fakt- ato janë suplemente për të balancuar dietën dhe planin stërvitor.

• Një përzierje e sigurtë dhe e pasur e përbërësve aktiv
• Një rritje efektive e metabolizmit energjetik nëpërmjet rritjes së termogjenezës
• Një efekt universal për femra dhe meshkuj

Sasia: 120 kapasula

Përshkrimi

1. Çfarë është Thermo Speed Extreme?
Çdo prodhues i suplementeve ushqimore e di që duhet të ketë një formulë efektive termogjenike midis produkteve të tij. Megjithëse “fat burners” shihen si kontraversal madje dhe ndonjëherë konsiderohen të panevojshëm, duhet të kini parasysh një fakt- ato janë suplemente për të balancuar dietën dhe planin stërvitor. Gjithashtu duhet të kemi parasysh që një reduktues i masës yndyrore nuk duhet të kete vetëm një efekt të fortë por edhe të sigurtë. Në përputhje me etiketimin, me pastërti të lartë dhe mungesë të “substancave në kufi” si dhe nga cilësia e lëndëve të përdorura në dozën e rekomanduar – të gjithë këto elementë vendosin nëse produkti ka efekte në format trupore. Kjo formulë e Olimp Sport Nutrition është padyshim një nga ato suplemente që përfshihen në grupin e sigurtë dhe njëkohësisht efektiv të “djegësve të yndyrnave”.

2. Përmbajtja e Thermo Speed Extreme.
Një nga efektet e pritura pas përdorimit të 2 kapsulave të Thermo Speed Extreme është rritja e fuqishme e termogjenezës. Përmbajta e EGCG në formulë lejon rritjen e temperaturës trupore, që krijon kushtet e favorshme për reduktimin e yndyrës së tepërt. Rritja e temperaturës gjatë ushtrimeve e kombinuar me ekstraktin e portokallit të hidhur që përmban sinefirinë do të bëjë të mundur që të arrini efekte më të shpejta në format e trupit tuaj. Shtesa e ekstraktit të lartpërmendur klasifikohet në substancat stimuluese që në rastin e formulës së Olimp Sport Nutrition vjen në formën e kafeinës anhidrike dhe ekstaktit të guaranës.

3. Thermo Speed Extreme- si funksionon?
Përveç efektit të njohur që përshkruhet në çdo “Fat Burner” produktet e Olimp ndikojnë në funksionin e sistemit tretës. Përfshirja e ekstraktit të piperit të zi stimulon proçesin e tretjes dhe të përthithjes së shumë nutrienteve efiçentë të marra nga ushqimet, si dhe ndihmon në rënien në peshë.

4. Thermo Speed Extreme- efektet dhe opinione.
Suplementi Thermo Speed Extreme është një kapsulë e cila rekomadohet si shtesë në proçeset e rënies në peshë dhe luftës kundër indit dhjamor. Efektet e pritshme të cilat duhet të ndodhin gjatë përdorimit janë:
• Rritje e djersitjes së trupit
• Rritje e veprimit të djegies së yndyrnave
• Rritje e energjisë dhe përqëndrimit gjatë stërvitjes
• Stimulim të proçesit tretës dhe përmisim të përthithjes së përbërësve ushqimor

5. Vlerat e Thermo Speed Extreme
Produkti i Olimp Sport Nutrition përdoret 2 kapsula në ditë, të cilat mund të ndahen në dy porcione me të vogla. E para mund të merret pas mëngjesit dhe e dyta përpara stërvitjes ose pas drekës. Paketimi me 120 kapsula siguron 60 porcione.

  • Dobësim ekstrem për të gjithe!!!
  • Djegie ekstreme e yndyrnave!!!
  • Më shpejt-më Fuqishëm!!! Thermo Speed Extreme!!!
  • Fuqi ekstreme në luftën kundër yndyrës!!!

Përbërësit

Tirosinë, Ekstrakt i Çajit jeshil, Ekstrakt i Portokallit të Hidhur, Ekstrakt Guarana, Kafeinë Anhidrike, Ekstrakt i Piperit të Zi, Agjent Mbushës – Mikrokristalinë Celuloze, Agjent Kundër Ngjitjes – Stearat Magnezi; Kapsula (Xhelatinë, Ngjyrues: E 171).

Vlera ushqyese

Vlera ushqyese
1 Kapsulë 2  Kapsula
Faktorë Termik 1090 mg 2181 mg
Ekstrakt i Çajit Jeshil  (55% EGCG) 250 mg 500 mg
nga  i cili  EGCG 137,5 mg 275 mg
Ekstrakt Citrus Aurantinium 167 mg 334 mg
nga i cili Sinefirinë 10 mg 20 mg
Ekstrakt Guarana  (22%) 91 mg 182 mg
nga e cila  Kafeinë 20 mg 40 mg
Kafeinë Anhidrike 80 mg 160 mg
Bioperinë®  (piperinigrum extract – Piperine 95%) 2,5 mg 5 mg
Tirosinë 500 mg 1000 mg

 

Rekomandime përdorimi

Merrni 1 Kapsulë 2 herë në ditë, me një gotë të madhe me ujë pas mëngjesit dhe drekës. Produkti rekomandohet për të rriturit si një suplement. Ruajne në vende të pa-arritshme nga fëmijët. Mos tejkaloni dozen e rekomanduar ditore. Suplementet ushqimore nuk duhet të zëvendësojnë një dietë të balancuar dhe të larmishme. Rekomandohet të ndiqet një dietë e balancuar dhe një mënyrë jetese e shëndetshme.

Main Menu