Tesla 100% Glutamine

3.000L

SKA GJËNDJE

100% Glutaminë Për Të Përballuar Shpenzimet e Energjisë Gjatë Aktiviteteve Të Rënda Fizike, Veçanërisht Pë Atletët.

Ofron 5 g L-glutamine të pastër për dozë.

Informacione

Të dhëna Vlera
Pesha 0.3 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 300 gram

Udhëzime

Përzieni 1 lugë në 300-400 ml ujë. Si një suplement ushqimore, pini 1 lugë 30 minuta para ose gjatë stërvitjes. Për përfitime maksimale, konsumonjeni sipas udhëzimeve.

Faktorët alergjik

Prodhuar në një objekt GMP që përdor qumësht, sojë, vezë dhe kikirikë.

Vlerat ushqyese

Përbërja /100g /Doza *RI%
Energjia 1700 kJ/400 kcal 85 kJ/20 kcal 1%
Yndyra 0g 0g 0%
Nga e Cila e ngopur 0g 0g 0%
Karbohidrate 0g 0g 0%
Nga të cilat sheqer 0g 0g 0%
Protein 100 g 5 g 10%
Kripë 0g 0g 0%
L-Glutaminë 100 g 5000 mg

Kategoritë