Stanabol-X

4.500L

SKA GJËNDJE

Stanabol – X është një kompleks sinergjik i 25 substrateve të njohura anabolike, Anabolik Stack modulates testosterone dhe hormoneve të tjera anabolike të tilla si insulina, hormoni i rritjes HGH dhe IGF-1 dhe hormonet e tiroideve T3 dhe T4. Në përgjithësi, kombinim sinergjik i substrateve anabolike në Anabolic Stack mbështesin një prodhim më të mirë të muskujve të definuar, djegien e yndyrës dhe rigjenerim më të shpejtë.

Pesha 0.198 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 120 Tableta

Përfitimet

Disa nga përfitimet e Stanabol – X :

  • Rritës Natyral i Testosteronit
  • Maksimizon Forcën
  • Rrit Performancën Seksuale

Stanabol – X është një hormon anabolik përforcues efektive, i cili në kombinim me No4 AAKG është superior ndaj çdo produkti tjetër në treg. Stanabol – X është një kompleks i substrateve hormonale që zhvillohet në laboratorët e Superior 14, ku kombinohen në këtë formulë unike 25 substrate anabolike.

Të gjithë përbërësit janë në nivele farmaceutike, kështu që rezultati i kësaj formule është i pabesueshëm!

Hormonet tuaja do të jenë në max, dhe me një kombinim të Platinum Mass ose Superior Mass Professional fitimet tuaja në masë më të definuar të muskujve dhe forcë të pastër do të jenë në një nivel krejtësisht të ri! Të gjithë rreth jush do të jenë xheloz për transformimin tuaj!

Udhëzime

Si një suplement, merrni 3 tableta me 4-6 dl ujë të ftohtë. MOS TEJKALONI SASINË DITORE TË REKOMANDUAR.TË MBAHET LARG FËMIJËVE DHE KAFSHËVE SHTËPIAKE

Të dhëna për sportistët

Për shkak të kufizimeve unike të organizatave sportive amatore dhe profesioniste ( p.sh. WADA, NCAA, NFL, MLB, NBA, UIL, etj) Është i rekomanduar konsultimi me institucionet e duhura para marrjes të këtij suplementi apo ndonjë suplementi tjetër.SHIKO AMBALLAZHIN PËR INFORMACIONIN MBI PRODUKTIN DHE FAKTE PLOTËSUESE.

Shënime

Të ruhet në një vend të freskët dhe të thatë.Të hudhet pas datës së skadimit . Ju lutem, mos e përdorni në kombinim me shtesa të tjera ushqimore, farmaceutike, ushqime që konsiderohen të jenë stimuluese.PËR TË EVITUAR PAGJUMËSIN, MOS E KONSUMONI 4 ORË PARA GJUMIT. MOS TEJKALONI 6 TABLETA NË 24 ORË . MOS E PËRDORNI MË SHUMË SE 5 DITË NGA ÇDO PERIUDHË 7 DITORE. Pas 8 javësh të përdorimit të ndërpritet për të paktën 2 javë .SHIKO AMBALLAZHIN PËR INFORMACIONIN MBI PRODUKTIN DHE FAKTE PLOTËSUESE.

Faktorët Alergjikë

Prodhuar në një strukturë GMP, që përdor qumësht, soje, vezë, kikirikë 

Main Menu