Selenium

700L

SKA GJËNDJE

Nga Maja

50 mcg

Seleniumi është një mikronutrient thelbësor për njerëzit dhe kontribuon në spermatogjenezën normale, ruajtjen e flokëve dhe thonjve normalë, funksionin normal të sistemit imunitar dhe funksionin normal të tiroideve, si dhe mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ *.

* Këto deklarata janë vërtetuar shkencërisht nga Autoriteti Evropian i Sigurisë Ushqimore (EFSA) dhe i autorizuar nga Komisioni Evropian (KE).

Informacione

Të dhëna Vlera
Pesha 0.3 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 100 Tableta

Udhëzime

Merrni një dozë (1 tabletë) në një ditë veçmas të ndarë nga formulat e tjera vitamina / minerale.

Faktorët alergjik

Prodhuar në një strukturë që përpunon qumësht, vezë, gluten, soj, kikirikë, arra, peshq dhe përbërës krustaçësh.

Paralajmërime

Përdoreni këtë produkt në lidhje me ushqimin si pjesë e një diete të shëndetshme dhe të ekuilibruar, jo si një zëvendësues të saj.

MBAJENI LARG FËMIJËVE!

Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore!

Vlerat ushqyese

Doza: 1 tablet
Dozat për paketim: 100
Doza për paketim: 50
Sasia për dozë NRV%*
Selenium 50 mcg 91 %
*NRV%: Referenca e Vlerave Ushqyese

Kategoritë