Scitec – Turbo Ripper

2.500L

Në gjendje

Doza të larta të kafeinës me shpërbërje të vazhdueshme dhe të qëndrueshme, acetil-l-karnitinë, çaj jeshil, sinefirin dhe më shumë!

TURBO RIPPER ju jep shumë nga përbërësit që njihni dhe doni – në doza të rëndësishme! Në të ka L-karnitin dhe jo vetëm L-karnitinën e zakonshme, por Acetil L-Karnitinë (ALC) më komplekse në një dozë të madhe !

Kategoria:
Pesha 0.1 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 100 Kapsula

Informacion shtesë

As nuk duhet të merrni ndonjë nga përbërësit e tjerë që TURBO RIPPER ofron në një dozë të vetme: Ekstrakt të pasur me katekinë; Tirozinë që është pararendës i hormoneve dhe neurotransmetuesve të rëndësishëm; ose ekstrakt i portokallit të hidhur i standardizuar për Sinefirinë.

Gjithashtu, TURBO RIPPER ju jep një goditje serioze me kafeinë prej 200 miligramësh për dozë nga burime të ndryshme, duke përfshirë edhe markën e quajtur “NEWCAFF ™” me mikrokapsulim, çlirim të qëndrueshëm të kafeinës! Është një sistem i ri i shpërndarjes së kafeinës, i cili çliron përmbajtjen totale të kafeinës për rreth 4 orë.

Udhëzime

Filloni me 1 kapsulë 1-2 herë në ditë për të vlerësuar tolerancën stimuluese! Një dozë e plotë është 4 kapsula në ditë. Përdoreni për 8-12 javë, pastaj bëni të paktën 2 javë pushim. Shmangni çdo burim tjetër stimulantësh gjatë përdorimit! Ky produkt ofron një lëshim të qëndrueshëm të Kafeinës për rreth 4 orë pas marrjes!

Faktorët Alergjikë

Prodhuar në një objekt që përpunon qumësht, vezë, gluten, soje, kikirikë, arra, peshk dhe përbërës të krustaceve.

Paralajmërime

Përdoreni këtë produkt në lidhje me ushqimin si pjesë e një diete të shëndetshme dhe të ekuilibruar, jo si një zëvendësues të saj. Nëse keni ndonjë shqetësim shëndetësore, konsultohuni me mjekun tuaj para përdorimit! Përmban 200 mg kafeinë për dozë. Nuk rekomandohet për fëmijët ose gratë shtatzëna. MBAJENI LARG FËMIJËVE! Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore!

Vlerat ushqyese

Doza: 4 kapsula
Sasia për dozë Sasia për dozë
Acetil L-Karnitinë HCl 1500 mg L-Tirosinë 500 mg
siguron L-Karnitinë 979 mg NEWCAFF™ Microencapsulated Sustained Release Caffeine 133 mg
Citrus aurantium 500 mg providing Caffeine 100 mg
providing Synephrine 20 mg Kafeinë Anhidrous 57 mg
Ekstrakt i Çajit Jeshil(standartizuar në 50%) 500 mg Ekstrakt i Piperit Kajen 50 mg
providing EGCG 80 mg Kafeina Totale (nga të gjithë burimet) 200 mg
Siguron Kafeinë 43 mg

Main Menu