Scitec – Tërshërë

1.000L

SKA GJËNDJE

Tërshërë

Për mbajtjen e shëndetshme të niveleve të kolesterolit! *

  • Me përmbajtje të lartë fibrash!
  • Pa Sheqer!
  • Pa Asparatam!
  • Pa OMGJ!
  • Pa Sheqer të shtuar!
  • Pluhur me Miell Tërshëre, Tërshërë dhe Ëmbëlsues!

* Beta-glukanet kontribuojnë në ruajtjen e niveleve normale të kolesterolit në gjak. Efekti i dobishëm merret me marrjen e përditshme të 3 g beta-glukan, krunde tërshëre, elb apo krunde elbi, ose me përzierjen e këtyre elementëve.

Pastro
SKU: N/A Kategoria:

Informacion shtesë

Shije

Bananas, Chocolate – Praline, Coconut, No Flavor, White Chocolate

Informacione

Të dhëna Vlera
Pesha 1.5 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 1.5 Kg

Përdorimi

Përzieni një dozë (150 g) me 400 ml ujë. Shkundeni fuqishëm derisa të arrini konsistencën e dëshiruar. Nëse preferoni tërshëren e butë, lëreni të qëndrojë për 1 ose 2 minuta, ose nëse e doni atë të fortë, hajeni menjëherë. Të konsumohet mundësisht në mëngjes ose mes midis vakteve gjatë ditës.

Faktorët alergjik

Mund të përmbajë gjurmë të qumështit dhe derivateve të tij, vezë, gluten, sojë, arra, selino, peshk, krustaçë dhe produkte të tjera me bazë në krustaçësh.

Vlerat ushqyese

Një dozë : 150 g (3½ lugë)
Doza për pako : 10
Banane, Çokollatë me pralinë, Arrë-Kokosi, Çokollatë e Bardhë
150 g RI %*** 100 g 150 g TO GO%*** 100 g
Energjia 2243 kJ 27% 1495 kJ Fibra Dietike 14 g 10 g
534 kcal 356 kcal nga të cilat beta-glukane 3.0 g 2.0 g
Yndyrë 11 g 16% 7 g Protein 19 g 38% 13 g
nga të cilat e ngopur 2.3 g 12% 1.5 g Kripë 1.3 g 22% 0.90 g
Karbohidrate 84 g 32% 56 g
nga të cilat sheqer ** 1.1 g një% 0.7 g
Pa Shije
150 g RI %*** 100 g 150 g TO GO%*** 100 g
Energjia 2331 kJ 28% 1558 kJ Fibra Dietike 15 g 10 g
555 kcal 370kcal nga të cilat beta-glukane 3.1 g 2.1 g
Yndyrë 11 g 16% 7.3 g Protein 20 g 40% 13 g
nga të cilat të ngopura 2 g 10% 1.3 g Kripë 0 g 0% 0 g
Karbohidrate 88 g 3. 4% 59 g
nga të cilat sheqer ** 1.1 g një% 0.7 g

Main Menu