Scitec – Taurine

1.200L

SKA GJËNDJE

Amino acid i kushtëzuar esencial

3000 MG PËR DOZË

Taurina gjendet natyrshëm në ushqimet me origjinë shtazore, por praktikisht mungon në ushqimet me origjinë bimore. Prandaj nivelet e Taurinës mund të jenë më të ulëta në një individ vegjetarian sesa tek një grup individësh me një dietë standarde të balancuar. Është e qartë se Taurina është një acid organik shumë i rëndësishëm i përfshirë në një numër të madh të proçeseve metabolike në trup. Shumë njerëz janë të vetëdijshëm se Taurina përdoret rregullisht si përbërës i pijeve energjike.

Informacione

Të dhëna Vlera
Pesha 0.3 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 90 Kapsula

Udhëzime

Në ditët e stërvitjes merrni 1 kapsulë para dhe pas stërvitjes me stomak bosh dhe një në mes vakteve. Në ditët që nuk bëni stërvitje merrni 3 kapsula në ditë të shpërndara midis vakteve ushqimore.

Faktorët alergjik

Prodhuar në një objekt që përpunon qumësht, vezë, gluten, soj, kikirikë, arra, peshk dhe përbërës të krustaçësh.

Vlerat ushqyese

Doza: 3 Kapsula
Doza për Shishe: 30
Sasia për Dozë
Taurine 3000 mg

Kategoritë