Scitec – T-360

3.200L

Në gjendje

Kompleks Tribulusi me 5-Komponentë. Formula jonë T-360 përmban disa përbërës, duke përfshirë:

  1.  Ekstrakt Tribulus Terrestris
  2.  L-argininë
  3.  Açetil L-Karnitinë Hidrokloride
  4.  L-Karnitinë L-Tartrate
  5. Zink

Arginina është pararendësi i oksidit nitrik (ON). Formula jonë T-360 përmban gjithashtu L-Karnitinë, AçetiI L-Karnitine si dhe L-Karnitinë L-Tartrate. Zinku kontribuon në ruajtjen e niveleve normale të testosteronit, fertilitetit normal, riprodhimit, si dhe sintezës normale të proteinave *. Ky kombinim përbërësish e bën T-360-n shumë popullor, sidomos në mesin e meshkujve dhe në mesin e atyre që stërviten fortë.

* Këto deklarata janë vërtetuar shkencërisht nga Autoriteti Evropian i Sigurisë Ushqimore (EFSA) dhe i autorizuar nga Komisioni Evropian (KE).

Pesha 0.5 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 108 Kapsula

Përdorimi

Merrni 1 dozë (4 kapsula) në ditë, 30 minuta para aktivitetit fizik ose aktivitetit seksual. Në ditët e pushimit, merrni 4 kapsula 4 herë para ngrënies. Në rast të përdorimit të produktit në mënyrë të vazhdueshme, pas çdo 12 javësh konsumi bëni 2 javë pushim.

Faktorët Alergjikë

Mund të përmbajë gjurmë të qumështit dhe derivateve të tij, vezë, gluten, soj, arra, selino, peshk, krustaçë dhe produkte të tjera me bazë krustaçësh.

Paralajmërime

Në rast të ndonjë gjendjeje mjekësore ose marrjen e ndonjë lloj medikamenti duhet të konsultoheni me mjekun tuaj përpara përdorimit. Suplementet ushqimore nuk duhet të përdoren si zëvendësuese të një diete të ekuilibruar. Mbajeni larg fëmijëve. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Tartrazina mund të ketë efekte negative në aktivitetin dhe vëmendjen e fëmijëve.

Vlerat ushqyese

Main Menu