Scitec – Shredex

3.500L

Në gjendje

SHREDEX është një stimulues, Sinefirine për rënie dhe menaxhimi të peshës së trupit. Ai siguron 16 përbërës, duke përfshirë L-Karnitinë, Acid Hydroksicitrik (HCA) nga ekstrakti i Garcinia kamboxhia dhe Epigalokatekin galate (EGCG) nga Ekstrakti i Çajit të Gjelbër dhe kontribuonë në kontrollin e peshës trupore dhe urisë. SHREDEX përmban Kromin që kontribuon në metabolizmin normal makronutrient dhe në ruajtjen e niveleve normale të glukozës në gjak. *

* Këto deklarata janë vërtetuar shkencërisht nga Autoriteti Evropian i Sigurisë Ushqimore (EFSA) dhe autorizuar nga Komisioni Evropian (KE).

Kategoria:
Pesha 0.1 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 108 Kapsula

Udhëzime

Është e këshilluar që të filloni përdorimin me 1-2 kapsula 1-2 herë në ditë për të vlerësuar tolerancën stimuluese. Mos merrni më shumë se 3 kapsula njëherësh. Mbas 12 javësh përdorimi bëni 2 javë pushim. Shmangni çdo burim tjetër stimulantësh ndërkohë që përdorni këtë formulë!

Faktorët Alergjikë

Prodhuar në një objekt që përpunon qumësht, vezë, gluten, sojë, kikirikë, arra, peshk dhe përbërës të krustaceve.

Paralajmërime

Përdoreni këtë produkt në lidhje me ushqimin si pjesë e një diete të shëndetshme dhe të ekuilibruar, jo si një zëvendësues të saj. Mos e përdorni nëse keni ndonjë gjendje mjekësore ose mendore, merrni ndonjë medikament, ose nën moshën 21 vjeç. Shmangni çdo burim tjetër stimulantësh ndërkohë që jeni duke e përdorur! Ky produkt përmban një modifikues thithës që mund të ndikojë në barnat tuaja. Konsultohuni me mjekun tuaj para përdorimit! Përmban 220 mg kafeinë për dozë. Nuk rekomandohet për fëmijët ose gratë shtatzëna. MBAJENI LARG FËMIJËVE! Mos e kaloni dozën e rekomanduar ditor!

Vlerat ushqyese

Doza: 3 Kapsula
Doza për Pako: 36
Sasia për dozë NRV%* Sasia për dozë NRV%*
Krom 13.8 mcg 34.5% Kafeinë (sasia totale) 220 mg
Komplekis “SHREDEX” 2166 mg
L-Carnitine L-Tartrate 500 mg Hesperidin 93% 50 mg
L-Phenylalanine 300 mg Inositol 50mg
L-Tyrosine 300 mg Naringin 93% 50mg
Caffeine Anhydrous 200mg Quercetin Dihydrate 84% 50mg
Garcinia cambogia extract 200mg Resveratrol extract 8% 50mg
(60% HCA: Hydroxycitric Acid) Alpha Lipoic Acid 10mg
Green Tea extract (min. 50% Polyphenols) 200mg Bioperine® (>95% Piperine) 5mg
Bitter Melon extract (min. 10% Charantin) 100mg Chromium Picolinate 120 mcg
Dandelion extract (min. 20% Flavonoids) 100 mg

Main Menu