Scitec – Revex-16

3.500L

SKA GJËNDJE

Kompleks i menaxhimit të peshës trupore

REVEKS-16 është një kompleks i menaxhimit të peshës trupore. Ai siguron 16 përbërës, duke përfshirë Acidin Hidroksicitrik (HCA) nga Ekstrakti Garcinia Kamboxhia dhe Epigalokatekin galate (EGCG) nga Ekstrakti i Çajit Jeshil duke kontribuar në kontrollin e peshës trupore, yndyrës dhe ndjenjës së urisë.

REVEKS-16 përmban Krom që kontribuon në metabolizimin normal makronutrient dhe në ruajtjen e niveleve normale të glukozës në gjak. *

* Këto deklarata janë vërtetuar shkencërisht nga Autoriteti Evropian i Sigurisë Ushqimore (EFSA) dhe i autorizuar nga Komisioni Evropian (KE).

Kategoria:
Pesha 0.3 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 108 Kapsula

Udhëzime

Është e këshilluar që të filloni përdorimin me 1 deri 2 kapsula, 1 deri 2 herë në ditë për të vlerësuar tolerancën stimuluese. Mos merrni më shumë se 3 kapsula në të njëjtën kohë. Cikli i Përdorimit: Për çdo 12 javë përdorim bëni të paktën 2 javë pushim. Shmangni çdo burim tjetër stimulantësh ndërkohë që përdorni këtë formulë!

Faktorët Alergjikë

Prodhuar në një objekt që përpunon qumësht, vezë, gluten, soj, kikirikë, arra, peshk dhe përbërës krustaçësh.

Vlerat ushqyese

Doza: 3 kapsula
Doza për paketim: 36
Sasia për dozë NRV%* Sasia për dozë NRV%*
Krom 11.5 mcg 29% Kafeinë (sasia totale) 220 mg
kompleksi “REVEKS-16” 2165 mg
ekstrakt Citrus aurantium (4% Sinefrinë) 500 mg Hesperidin 93% 50 mg
L-Fenilalaninë 300 mg Inositol 50 mg
L-Tirosineë 300 mg Naringin 93% 50 mg
Kafeinë Anhidros 200 mg Kuercitin Dihyidrate 84% 50 mg
ekstrkat Garcinia kamboxhia ekstrakt Resveratroli 50 mg
(60% HCA: Acid Hyidroksicitrik) 200 mg Acid Alfa Lipoik 10 mg
ekstrakt i Çajit Jeshil (min. 50% Polifenol) 200 mg Bioperine® (>95% Piperin) 5mg
ekstrakt i Pjeprit të hidhur (min. 10% Karantin) 100 mg Krom Pikolinate 100 mg
ekstrakt Dandelion (min. 20% Flavonois) 100 mg
*NRV%: Referenca e Vlerave Ushqyese

Main Menu