Scitec – Restyle

3.000L

Në gjendje

Menaxhoni urinë dhe peshën trupore

Kur doni të merrni një formë më të mirë, ju duhet të reformoni jetën tuaj: ngrënien tuaj dhe nivelin tuaj të aktivitetit fizik. Kur e bëni këtë, ne sugjerojmë që të merrni dhe formulën tonë ReStyle! Është një kompleks prej 12 përbërësish, stimulus i peshës trupore dhe i menaxhimit të trupit.

Kategoria:
Pesha 0.3 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 120 Kapsula

Informacion shtesë

Kjo formulë siguron kafeinë nga 2 burime (Kafeina e pastër dhe nga Guarana), Sinefrina nga Citrus Aurantium, Acid Hidroksicitrik (HCA) nga Garcinia Kambogxhia dhe Epigalokatekin galate (EGCG) nga Çaji Jeshil.

ReStyle mund të kontribuojë në kontrollin e peshës trupore, yndyrës trupore dhe ndjenjës së urisë. Ajo përmban Krom që kontribuon në metabolizimin normal makronutrient dhe në ruajtjen e niveleve normale të glukozës në gjak *.

* Këto deklarata janë vërtetuar shkencërisht dhe autorizuar nga Autoriteti Europian i Sigurisë Ushqimore.

Udhëzime

Merrni një Dozë (2 kapsula) në ditë preferohet me stomak bosh.

Faktorët Alergjikë

Prodhuar në një strukturë që përpunon qumësht, vezë, gluten, soj, kikirikë, arra, selino, peshk dhe përbërës krustaçësh.

Paralajmërime

Përmban Kafeinë (113 mg për dozë). Nuk rekomandohet për fëmijët, gratë shtatzëna ose ato me gji. Përdoreni këtë produkt në lidhje me ushqimin si pjesë e një diete të shëndetshme dhe të ekuilibruar, jo si një zëvendësues të saj. Mos e përdorni nëse keni ndonjë gjëndje mjekësore ose mendore. Konsultohuni me mjekun tuaj para përdorimit! Mbajeni larg fëmijëve! Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore!

Vlerat ushqyese

Doza: 2 kapsula
Sasia për dozë NRV%* Sasia për dozë NRV%*
Krom 6.9 mcg 17% Acid Linoleik i Konjuguar (CLA) 81 mg
L-Tirosinë 300 mg ekstrakt Guarana 100 mg
ekstrakt Citrus aurantium 250 mg (Paulinia kupana) siguron 24 mg Kafeinë
siguron 10 mg Sinefrinë Kafeinë Anhidrous 79 mg
ekstrakt Garcinia kamboxhia 214 mg Acid Alfa Lipoik (ALA) 66 mg
siguron 128 mg HCA ekstrakt i Piperit Kajen 6.6 mg
L-Karnitinë L-Tartrate 110 mg Kafeinë (sasia totale) 113 mg
sigurin 75 mg L-Karnitinë
ekstrakt i Çajit Jeshil 100 mg
siguron 50 mg Polifenols
15 mg EGCG
10 mg Kafeinë
*NRV%: Referenca e Vlerave Ushqyese

Main Menu