Scitec – Protein Pudding

2.500L

SKA GJËNDJE

Puding Proteinik

Ëmbëlsirë me kazeinë dhe gjalp qumështi!

Cili është mendimi i parë që ju vjen ndërmend kur dëgjoni fjalën buding? Kjo ëmbëlsirë e famshme dhe e shijshme ju bën të ndiheni fajtorë edhe pas pickimit të parë. Sidoqoftë, ne besojmë se një ushqim i vërtetë funksional, sikurse PROTEIN PUDDING, duhet të përmbajë më shumë se një përbërës të rëndësishëm, ky produkt është i pasur me proteina. Për të përmirësuar vlerën ushqyese të ëmbëlsirës sportive, ne kemi shtuar dy burime të tjera proteinash me cilësi të lartë (hirrë dhe kazeinë). Proteinat kontribuojnë në rritjen dhe mirëmbajtjen e masës së muskujve dhe ruajtjen e eshtrave nën kushte normale * Në këtë formulë nuk ka sheqer të shtuar!

* Këto deklarata janë vërtetuar shkencërisht nga Autoriteti Evropian i Sigurisë Ushqimore (EFSA) dhe i autorizuar nga Komisioni Evropian (KE).

Pastro
SKU: N/A Kategoria:

Informacion shtesë

Shije

Double Chocolate, Panna Cotta

Informacione

Të dhëna Vlera
Pesha 0.45 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 400 gr

Përdorimi

Përzieni 1 dozë (40 g) me 250 ml ujë në një shaker dhe shkundeni fuqishëm derisa të bëhet e trashë. Hidheni pudingun në një tas dhe hajeni më vonë ose përdoreni si zëvendësues vakti. Puding i ftohur është shumë më i shijshëme! Mbajeni në frigorifer në 4 ° C dhe konsumojeni brënda 2 ditëve.

Faktorët alergjik

Mund të përmbajë gjurmë vezësh, gluteni, arrash, selinoje, peshku, krustaçësh dhe produkteve të tjera me bazë krustaçësh.

Paralajmërime

Është e rëndësishme që të mbami një dietë të larmishme dhe të balancuar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Mbajeni larg fëmijëve.

Vlerat ushqyese

Një dozë : 40 g (1 lugë)
40 g IR% ** 100 g IR% ** 40 g IR% ** 100 g IR% **
Energjia 609 kJ 7% 1526 kJ 18% Karbohidrate 1.7 g 1% 4.3 g 2%
144 kcal 360 kcal nga të cilat sheqer 1.6 g 2% 4.0 g 4%
Yndyra 1.9 g 3% 4.8 g 7% Proteinë 30 g 60% 75 g 150%
nga të cilat e ngopur 0.8 g 4% 2.0 g 10% Kripë* 0.04 g 1% 0.10 g 2%

Main Menu