Scitec – Pow3rd! 2.0

3.000L

SKA GJËNDJE

Kompleks i koncentruar para-stërvitor

POW3RD! 2.0 është një patentë e sofistikuar për të mbështetur aktivitetin fizik me 10 përbërës aktivë të përzgjedhur me kujdes. Ju nuk do ta dini se çfarë mund të bëj për ju derisa ta provoni. Në këtë formulë ka një përzierje “Dual-Kreatinë” që siguron formën më të studiuar të kreatinës së bashku me citratin e kreatinës.

AKG, argininë alfa-ketoglutarate është një komponent integral i ciklit Krebs, i cili është një cikël që gjeneron energji në trup. L-arginina është një amino acid esencial i domosdoshëm dhe një prekursor i oksidit nitrik (ON). Konsumi I argininës është i zakonshëm në mesin e atletëve dhe bodibillderave, gjithashtu jemi të sigurt se do tju pëlqejë edhe pjesa tjetër e përbërësve. Acidi folik i formulës sonë komplekse POW3RD! Ka përfitimet e mëposhtme :

  • Ndihmon në zvogëlimin e lodhjes dhe plogështisë
  • Kontribuon në sintezën normale të aminoacideve
  • Kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar
  • Kontribuon në formimin normal të qelizava të gjakut
  • Kontribuon në metabolizmin normal të homocisteinës
  • Kontribuon në funksionin normal psikologjik
  • Kontribuon në proçesin e ndarjes së qelizave.

* Këto deklarata janë autorizuar nga Autoriteti Europian i Sigurisë Ushqimore (EFSA).

Pastro
SKU: N/A Kategoria:

Informacion shtesë

Shije

Apple, Cherry, Pear

Informacione

Të dhëna Vlera
Pesha 0.5 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 350 gr

Përdorimi

Përzieni një dozë (7 g) me 250 ml ujë ose lëng frutash dhe merreni 30-60 minuta para stërvitjes ose kur keni nevojë për energji dhe përqëndrim.

Faktorët alergjik

Mund të përmbajë gjurmë të qumështit dhe derivateve të tij, vezë, gluten, soj, arra, peshk, krustaçë dhe produkte të tjera me bazë krustaçësh.

Paralajmërime

Përmban kafeinë (200 mg për dozë). Nuk rekomandohet për fëmijët ose gratë shtatzëna ose gjatë periudhave të lindjes. Beta-alanina mund të shkaktojë një ndjesi të vogël të përkohshme të pickimeve në lëkurë. Suplementet ushqimore nuk duhet të përdoren si zëvendësuese të një diete të ekuilibruar. Mbajeni larg fëmijëve. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore.

Vlerat ushqyese

Një dozë: 7 g (1/2 lugë)
Doza për paketim: 50
Sasia për dozë VRN% * Sasia për dozë VRN% *
Acid Folik 30 μg 15%
Kompleksi patentuar “Pow3rd!” 4390 mg Miks “Special”: 1390 mg
Miks “Dopio Kreatinë”: (kreatinë monohidrate e mikronizuar, kreatinë citrate) 3000 mg Beta-alaninë (520 mg), L-argininë hidrokloride (500 mg), kafeinë (200 mg), açetil L-karnitine hidrokloride (100 mg), ekstrakt Rodiola rosea (50 mg), kalçium alfa-ketoglutarate (AKG) (10 mg), maltodekstrin (10 mg)
nga e cila kreatinë 2641 mg
* VRN%: Referenca e vlerave Ushqyese
Doza e rekomanduar ditore: 7 g.

Main Menu