Scitec – Ornithine

2.200L

2 në gjendje

Amino Acidi L-ornithinë

Amino Acidi L-Ornithine është një pjesë qendrore e ciklit të ures. Përdorimi kryesor i ciklit ure është në biosintezën Arginine, kështu që Ornithina është një ndërmjetës në atë proçes metabolik. Ornithina me 1 gram Argininë dhe 2 gram Glutaminë është një kombinim i popullarizuar në mesin e bodibuillderave.

Kategoria:

Informacione

Të dhëna Vlera
Pesha 0.3 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 100 Kapsula

Udhëzime

Merrni 1 kapsulë një ditë para se të shkoni në shtrat. Gjithmonë përdorni stomak bosh me ujë!

Faktorët alergjik

Prodhuar në një objekt që përpunon qumësht, vezë, gluten, soj, kikirikë, arra, peshk dhe përbërës krustaçësh.

Paralajmërime

MBAJENI LARG FËMIJËVE! Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore! Përdoreni këtë produkt në lidhje me ushqimin si pjesë e një diete të shëndetshme dhe të ekuilibruar, jo si një zëvendësues të saj.

Vlerat ushqyese

Serving size: 1 Kapsulë
Doza për paketim: 100
Sasia për Dozë
L-Ornithinë HCl 1700 mg

Kategoritë