Scitec – Mega Daily One Plus

1.500L2.000L (-25%)

Në gjendje

Mega Daily One Plus është formula jonë e avancuar me shumë vitamina dhe minerale, me 25 përbërës! Ajo përmban një kompleks vitaminash B të lartë dhe vitaminë C, plus minerale esenciale duke përfshirë magnezin, seleniumin dhe zinkun. Vitamina C kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar dhe nervor, dhe në reduktimin e lodhjes.

Gjithashtu ndihmon në ruajtjen e funksionit normal të sistemit imunitar gjatë dhe pas stërvitjes intensive (efekti pozitiv përfitohet me marrjen ditore prej 200 mg përveç marrjes së përditshme të vitaminës C)! Vitamina B2 kontribuon në ruajtjen e vizionit normal dhe qelizave të kuqe të gjakut. Folatët kontribuojnë në sintezën normale të aminoacideve.

Mega Daily One Plus ka 240% të dozës së vitaminës D3! Vitamina D kontribuon në ruajtjen e funksionit normal të muskujve dhe të sistemit imunitar dhe në absorbimin / shfrytëzimin normal të kalciumit dhe fosforit.

Zinku kontribuon në fertilitetin normal, riprodhimin dhe ruajtjen e niveleve normale të testosteronit në gjak, si dhe në metabolizmin normal.

Magnezi kontribuon në funksionimin normal të sistemit nervor: neurotransmisionin dhe tkurrjen e muskujve duke përfshirë muskujt e zemrës; gjithashtu ndikon në sintezën normale të proteinave dhe për ruajtjen e eshtrave dhe dhëmbëve .

Seleniumi kontribuon në spermatogjenezën normale, në funksionimin normal të tiroideve dhe në mirëmbajtjen e thonjve. *

* Këto deklarata janë vërtetuar shkencërisht nga Autoriteti Evropian i Sigurisë Ushqimore (EFSA) dhe autorizuar nga Komisioni Evropian (KE).

Informacione

Të dhëna Vlera
Pesha 0.1 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 60 Kapsula

Udhëzime

Merrni 1 kapsulë 2 herë në ditë me vakte.

Faktorët alergjik

Prodhuar në një strukturë që përpunon qumësht, vezë, gluten, soje, kikirikë, arra, selino, përbërës peshku dhe të krustaceve.

Paralajmërime

MBAJENI LARG FËMIJËVE!

Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore! Përdoreni këtë produkt në lidhje me ushqimin si pjesë e një diete të shëndetshme dhe të ekuilibruar, jo si një zëvendësues të saj.

Vlerat ushqyese

Doza: 2 kapsula
Sasia për Dozë NRV%* Sasia për Dozë NRV%*
Vitamin A 2249 mcg RE 281% Magnes 87.0 mg 23%
Vitamin B1 (Thiamine) 39 mg 3545% Hekur 13 mg 93%
Vitamin B2 (Riboflavin) 48 mg 3429% Zink 10 mg 100%
Vitamin B3 (Niacin) 50 mg NE 312% Manganes 4.7 mg 235%
Vitamin B5 (Panthotenic Acid) 47 mg 783% Bakër 1000 mcg 100%
Vitamin B6 (Pyridoxine) 25 mg 1786% Iodin 120 mcg 80%
Vitamin B7 (Biotin) 184 mcg 368% Selenium 48 mcg 87%
Vitamin B9 (Folic Acid) 366 mcg 183% Molibdenum 7.5 mcg 15%
Vitamin B12 95 mcg 3800% Rutin 25 mg
Vitamin C 250 mg 312% Hesperidin 11 mg
Vitamin D 12 mcg 240% Inositol 10 mg
Vitamin E 126 mg α-TE 1050% Cholin 10 mg
Kalcium 193 mg 24%
*NRV%: Referenca Vlerave Ushqyese.

Main Menu