Scitec – Mega Arginine 120 Caps

2.500L

SKA GJËNDJE

Mega Argininë

Kapsula me dozë të lartë të argininës

L-arginina është një amino acid veçanërisht i domosdoshëm, pra në rrethana normale trupi i njeriut mund ta sintetizojë atë për të kënaqur nevojat e tij. Në rastin e ushqyerjes së keqe ose stërvitjes së fortë fizike, shtegu biosintetik nuk mund të prodhojë sasi të mjaftueshme të argininës, prandaj, një pjesë duhet të plotësohet me dietë ose suplemente.

Meqë është i vetmi prekursor i oksidit nitrik (JO) dhe një pararendës i rëndësishëm i kreatinës, është e zakonshme që atletët dhe bodibillderat të marrin argininën si një suplement dhe mënyra më e lehtë për ta plotësuar kërkesën në rritje për argininë është që të marrin kapsula me doza të larta.

Informacione

Të dhëna Vlera
Pesha 0.6 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 120 Kapsula

Udhëzime

Merrni 1 kapsulë (1 dozë) 30 minuta para aktivitetit fizik

Faktorët alergjik

Mund të përmbajë gjurmë të qumështit dhe derivate të tij vezë, gluteni, soj, arra, peshk, krustaçë dhe produkte të tjera me bazë krustaçësh.

Paralajmërime

Suplementet ushqimore nuk duhet të përdoren si zëvendësuese të një diete të ekuilibruar. Mbajeni larg fëmijëve. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore.

Vlerat ushqyese

Një dozë: 1 kapsulë
Doza e rekomanduar ditore : 1 kapsulë
Sasia për Dozë
L-argininë hidrokloride (L-argininë HCl) 1300 mg
nga e cila L-argininë 1075 mg

Kategoritë