Scitec – Lysine

1.600L

2 në gjendje

Amino Acid Esencial

L-Lizina është një amino acid esencial e cila i përket një blloku fiziologjik për ndërtimin e proteinave në trup dhe gjendet në sasi të mëdha në indet e muskujve. 9 aminoacidet thelbësore që trupi nuk mund ti sintetizoji dhe duhet të furnizohet nga dieta, duke përfshirë edhe shtesat ushqimore.

Kategoria:

Informacione

Të dhëna Vlera
Pesha 0.3 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 90 Kapsula

Udhëzime

Merrni 3×1 kapsula (një dozë) një ditë para stërvitjes, gjumit dhe / ose ngrënies në stomak bosh me ujë.

Faktorët alergjik

Prodhuar në një objekt që përpunon qumësht, vezë, gluten, soj, kikirikë, arra, peshk dhe përbërës krustaçësh.

Paralajmërime

Përdoreni këtë produkt në lidhje me ushqimin si pjesë e një diete të shëndetshme dhe të ekuilibruar, jo si një zëvendësues të saj. Mbajeni larg fëmijëve! Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore!

Vlerat ushqyese

Doza: 3 kapsula
Sasia për Dozë Sasia për Dozë
L-lizinë HCl 2100 mg nga e cila L-Lizinë 1666 mg

Kategoritë