Scitec – Leucine

1.300L

SKA GJËNDJE

Amino Acid Esencial L-Leucinë e Pastër

L-Leucinë është një nga aminoacidet esenciale dhe gjithashtu i përket grupit BCAA. 9 aminoacidet thelbësore që trupi nuk mund ti sintetizojë dhe duhet të furnizohet nga dieta, duke përfshirë edhe shtesat ushqimore. Në produktet moderne të BCAA-së, leucina gjendet në raporte më të mëdha, prandaj pse të mos merrni leucinë të pastër, e cila lejon dozimin e saktë? Kjo është ajo që bodibuillderat hardkore bëjnë!

Kategoria:

Informacione

Të dhëna Vlera
Pesha 0.3 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 100 Kapsula

Udhëzime

Merrni një dozë (4 kapsula) në ditë, mundësisht para stërvitjes tuaj. Ju mund ta merrni atë së bashku me proteina.

Faktorët alergjik

Prodhuar në një strukturë që përpunon qumësht, soj dhe proteina veze, kikirikë dhe gluten!

Vlerat ushqyese

Doza: 4 kapsula
Doza për paketim: 25
Sasia për Dozë
L-leucinë 1800 mg

Kategoritë