Scitec – Jumbo Professional

5.500L8.000L (-31%)

  • 55 G PROTEINË E CILËSISË SË LARTË NË NJË DOZË 162 GRAM!
  • PËRMIRËSIM DHE RRITJE E MATRICËS “JUMBO” (12,244 MG)!
  • “6-KARB” PËRZIERJE KARBOHIDRATESH TË NDRYSHME SI MIELL TËSHËRE, PALATINOSE ™ DHE NISESHTE WAXY!
  • 6 LLOJE E KREATINASH
  • VEÇANËRISHT PËR TRUPAT ATLETIK!

“JUMBO do të thotë I MADH! JUMBO do të thotë I FORTË! “JUMBO origjinale u zhvillua për të ndihmuar trupat me metabolizëm shumë të shpejtë (” hardgainers “të dobët) ose njerëz me kërkesa ekstreme të energjisë për shkak të niveleve të tyre të aktivitetit.

Pastro
SKU: N/A Kategoria: Tag:
Pesha 3.24 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 3024 gr
Shija Banana, Chocolate, Raspberry

Informacion shtesë

Shije

Bananas, Chocolate, Raspbarry

Informacion shtesë

Raportet ushqyese reflektojnë këto qëllime. Popullariteti i JUMBO – që rrjedh nga cilësia dhe rezultatet e tij – ka garantuar që ne të zhvillojmë një formulë specifike për një metabolizëm më normal dhe atletik, si dhe për kërkesat e trajnimit tipik të Bodybuilding. Dhe kështu anëtari i dytë i familjes JUMBO ka lindur, JUMBO PROFESSIONAL!

Në JUMBO PROFESSIONAL kemi zhvendosur raportin drejt një përqindjeje më të lartë proteinash. Ndërsa siguron 55 gramë proteina të cilësi së lartë (më shumë se JUMBO), madhësia e lugës është më e vogël: 162 gramë. Kjo padyshim do të thotë se karbohidratet dhe rendimenti kalorik i formulës janë më të ulëta, sepse është e panevojshme të merret në sasi më të larta për ata njerëz që bien nën llojin e veçantë të aktivitet që kishim në mend gjatë hartimit të këtij produkti.

JUMBO PROFESSIONAL është projektuar me proteina hirre. Proteinat janë burimi i azotit dhe aminoacideve të domosdoshme, të cilat trupi i kërkon për rritjen dhe mirëmbajtjen e indeve. Proteina e hirrës nga qumështi ndryshe njihet dhe si proteina e plotë, sepse ajo i siguron trupit të gjitha aminoacidet e nevojshme, duke përfshirë 9 aminoacidet (dmth. Histidine, Isoleucine, Leucine, Lysine, Metionine, Phenylalanine, Threonine, Tryptophan, Valine) që konsiderohen thelbësore për jetën, sepse trupi nuk mund t’i sintetizojë ato*.

Përcaktimi i efikasitetit ushqimor të proteinave në dietë në shumicën e rasteve bazohet në vlerësimin e shkallës në të cilën azoti i proteinave absorbohet dhe ruhet nga trupi si dhe sa është në gjendje të balancojë humbjet e përditshme të azotit. Shfrytëzimi i proteinave neto (NPU) është përqindja e azotit të prekur që mbahen në trup dhe Vlera Biologjike (BV) jep përqindjen e azotit të absorbuar që ruhet. Vlera biologjike është produkt i NPU dhe tretjes. Proteina e hirrës ka tretshmëri të mirë dhe përbërjen e aminoacideve, kështu që vlera biologjike është e madhe krahasuar me burimet e tjera të proteinave si mishi, peshku, vezët ose soja.

JUMBO PROFESSIONAL përmban edhe “përzierjen e karbohidrateve” 6-KARB “që përfshin miellin e tërshërës, palatinose ™ dhe amidonin e misrit.

Matrica shtesë “JUMBO” është përmirësuar dhe rritur në dozë! Çdo dozë e JUMBO PROFESSIONAL siguron 6600 mg të “patentës multi-komponente KREA-BOMB” (6 lloj kreatinsh)! Të paktën një dozë ditore prej 3 g Kreatine është provuar shkencërisht për të rritur performancën në ushtrimet afatshkurtra, me intensitet të lartë, si trajnimi me pesha dhe kardio me intervale.

Ne gjithashtu shtuam aminoacide shtesë në krye të sasive që vinin nga proteinat, duke përfshirë ato esencialet. Magnezi dhe vitamina C kontribuojnë në reduktimin e lodhjes dhe në metabolizmin normal të energjisë. Magnezi kontribuon në sintezën normale të proteinave, në zvogëlimin e lodhjes, në funksionimin normal të sistemit nervor (neurotransmisioni dhe tkurrja e muskujve duke përfshirë muskujt e zemrës), në metabolizmin normal të energjisë, në balancimin e elektroliteve, në ruajtjen e eshtrave dhe dhëmbëve, dhe ka një rol në proçesin e ndarjes së qelizave. Vitamina C kontribuon në ruajtjen e funksionimit normal të sistemit imunitar, në formimin normal të kolagjenit për funksionin normal të kërcit dhe enëve të gjakut dhe në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.

Së fundmi, ne gjithashtu shtuam BioPerine®, një ekstrakt i patentuar i piperit të zi.

* Këto deklarata janë vërtetuar shkencërisht nga Autoriteti Evropian i Sigurisë Ushqimore (EFSA) dhe i autorizuar nga Komisioni Evropian (KE).

Udhezime

Përzieni një dozë (162 g) me 400 ml ujë. Pini një doze në ditë, mundësisht menjëherë pas stërvitjes.

Faktorët Alergjikë

Prodhuar në një objekt që përpunon qumësht, vezë, gluten, sojë, kikirikë, arra, selino, peshk dhe përbërës të krustaceve.

Paralajmërime

Ky produkt përmban një modalitet absorbimi që mund të ndikojë në barnat tuaja – konsultohuni me mjekun tuaj përpara përdorimit! Përdoreni këtë produkt në lidhje me ushqimin si pjesë e një diete të shëndetshme dhe të ekuilibruar, jo si një zëvendësues të saj. Mbajeni larg fëmijëve! Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Beta Alanine mund të shkaktojë një ndjesi të padëmshme, të përkohshme së shpimeve në lëkurë për disa individë.

Vlerat ushqyese

Doza : 162 g (3¼ lugë)
162 g RI%** 100 g RI%** 162 g RI%** 100 g RI%**
Energjia 2470 kJ 29% 1520 kJ 18% Fibrat 0.5 g 0.3 g
588 kcal 362 kcal Proteina 55 g 110% 34 g 68%
Yndyra 6.2 g 9% 3.8 g 5% Kripa* 0.38 g 6% 0.23 g 6%
nga të cilat e Saturuar 1.6 g 8% 0.7 g 5%
Karbohidrate 78 g 30% 48 g 18%
nga të cilat Sheqer 45 g 50% 28 g 31%
NRV%*** NRV%*** NRV%*** NRV%***
Vitamin C 81 mg 101% 50 mg 63% Potas 360 mg 18% 222 mg 11%
Magnes 59.8 mg 16% 36.9 mg 10%
162 g 100 g 162 g 100 g
MATRICA “6-CARB” 85 g 52 g 100% kompleks i pastër aminoacidesh esenciale – BCAA XPRESS 1000 mg
Oat Flour, Maltodextrin, Palatinose™ (isomaltulose: low glycemic index carbohydrate), Dextrose, Fructose, Waxy Maize Starch L-Leucine (500 mg), L-Isoleucine (250 mg), L-Valine (250 mg)
MATRICA ME EKSTRA PËRBËRËS “JUMBO” 12244mg 7558 mg MATRICA – HEMO-NO 860 mg
Patenta multi-komponente e kreatinës CREA-BOMB 6600 mg L-Arginine Base (800 mg), L-Ornithine HCl (40 mg), Alpha-Ketoglutarate Calcium (20 mg)
providing creatine: 5763 mg
Creatine Monohydrate, Micronized Creatine Monohydrate, Creatine Citrate, Instantized Creatine Monohydrate, Kre-Alkalyn® pH-buered Creatine Monohydrate, Creatine Pyruvate
Mikronutrient Suport kompleks 329 mg
matrica – JUMBO AMINO SELEKT 3450 mg Magnesium Carbonate (238 mg), Ascorbic Acid (81 mg), Alpha Lipoic Acid (10 mg)
Taurine (2000 mg), L-Glutamine (800 mg), L-Alanine (300 mg), Beta Alanine (200 mg), L-Phenylalanine (50 mg), L-Lysine HCl (50 mg), L-Carnitine L-Tartrate (50 mg) BioPerine® 5 mg
*Kripa ndodhet si pasojë e shfaqjes së sodiumit natyral
**RI%: Referenca e dozës mesatare për një të rritur (8400 kJ/2000 kcal)
***NRV%: Referenca e vlerava ushqyese

Main Menu