Scitec – Jumbo Hardcore

5.500L8.000L (-31%)

  • 50 GRAM “5-PROTEIN” MATRIKS ME PËRTHITHJE NË DISA FAZA!
  • “7-KARB” PËRZIERJE KARBOHIDRATESH E CILA PËRFSHIN MIELL TËRSHËRE, MODCARB ™, DEKSTROZË ME DEGËZIME TË LARTA, PALATINOSE ™ DHE NISESHTE WAKSY
  • 6 LLOJE KREATINASH, DUKE PËRFSHIRË KREATINËN MË TË KONCENTRUAR NË BOTË + CREAPEP ™ PEPTIDES!
  • NO BOOSTER NOP-47 ™ PEPTIDET BIOAKTIVE MË TË ZGJEDHURA !
  • 8 MATRICA TË NDRYSHME PËR TË MBULUAR NEVOJAT E TRUPIT: 10.000 MG

Proteina legjendare JUMBO për rritje në peshë zgjerohet më tej! Ky ishte një produkt i nivelit profesional, JUMBO do të thoshte “I MADH!”, JUMBO do të thoshte “I FORTË!”, Por versioni më i fundit i JUMBO HARDCORE sjell përmirësime në çdo detaj!

Pastro
SKU: N/A Kategoria:
Pesha 3.06 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 3060 gr
Shije Banana-Yogurt, Brownie Praline, Brittle White Chocolate

Informacion shtesë

Shije

Banana- Yogurt, Chocolate – Praline, Chocolate Brownie

Informacion shtesë

JUMBO u krijua fillimisht për të qenë një hap përpara dekstrozës së thjeshtë, gainerave të bazuar në maltodekstrin dhe për të pasur një prodhim të madh kalorik dhe sasi të konsiderueshme të përbërësve shtesë. Përzierja jonë e re “7-KARB” është edhe më komplekse: përmban miell tërshërë, ModCarb ™ të quajtur (nga Oat Bran, Kuinoa Organike, Amaranth Organike, Bucke Organike, Millet Organike), Dekstrin e degëzuar me cikle të larta, Palatinose ™, si dhe misër. Ajo çka është me rëndësi është fakti se produkti nuk është plot me sheqerna të thjeshta!

Formulat e mëparshme JUMBO përmbanin vetëm një burim proteinik (Whey), por JUMBO HARDCORE përmban një multi-fazë me thithje të zgjatur “5-PROTEIN” MATRIKS me proteina hirre të instantizuar, kazeinë miçelar, peptide, proteina të mishit të higjenizuar. Kjo është një matricë neto e proteinave të paprekur 50 g, të gjitha aminoacidet e tjera të shtuara të treguara në kutinë e Informacionit të të ushqyerit janë amino të vlefshme shtesë mbi këtë sasi proteinash!

Ne kemi përfshirë 8 matrica të ndryshme në JUMBO HARDCORE për të mbuluar nevojat e ndryshme të trupit që arrijnë në 10,001 miligramë. Një matricë e tillë përbëhet nga 6 lloje të kreatinës duke përfshirë Kreatinën më të përqendruar në botë plus insulinën e markës stimuluese, përdorimi i Kreatinës që rrit Peptidet CreaPep ™! Dy matricat amino sigurojnë aminoacide të rëndësishme që veprojnë shpejt, shumica në formë të mikronizuar: AMINO SELEKT MATRIKS ka L-Glutamine, Taurine, Alanine, Phenylalanine, Lysine, Ornithine dhe AKG të mikronizuar, plus BCAA XPRESS KOMPLEKS ofron leucine, isoleucine, valine !

JUMBO HARDCORE siguron 5670 mg Leucine, 2580 mg Isoleucine, 2520 mg Valine, 8250 mg Glutamine dhe 2390 mg Argininë në një dozë 153 g! HEMO-NO MATRIKS përbëhet nga lloje të ndryshme të Arginines (Arginine Micronized, AAKG Arginine Alpha-Ketoglutarate) dhe oksidit Nitrik ngjashme (NO) që rrit NOP-47 ™ peptide bioaktive të pasuruara në mënyrë selektive!

MATRIKS PERFORMANCE BOOSTER ju jep Betaine, Beta-Alanine dhe L-Carnitine për të çuar trajnimin në një nivel tjetë! MATRICA E ZBULIMIT ndihmon në trajtimin e proçeseve negative pas ushtrimit. Vitamina C ndihmon në ruajtjen e funksionit normal të sistemit imun gjatë dhe pas stërvitjes intensive. Efekti i dobishëm merret me marrjen e përditshme prej 200 mg (gjendet në 1 servis) përveç marrjes së përditshme të vitaminës C! *

Përfundimisht, matricat e mbetura sigurojnë mbështetje ekstra të ekstrakteve mikronutriente dhe ekstrakteve bimore, duke përfshirë Vitamin D që kontribuon në funksionin normal të sistemit imunitar dhe në funksionimin optimal të muskujve, si dhe në ruajtjen e eshtrave normale, dhëmbëve dhe në absorbimin normal, shfrytëzimin e Kalciumit dhe Fosforit! * Përmbajtja minerale e JUMBO HARDCORE kontribuon në funksionin normal të muskujve, funksionimin normal të sistemit nervor, metabolizmin që gjeneron energji, neurotransmetimin dhe ruajtjen e eshtrave dhe dhëmbëve normal *.

Me 46 cilësi dhe përbërës aktivë JUMBO HARDCORE është masiv dhe mund t’ju ndihmojë të bëheni me të vërtetë masiv! Kjo formulë e gjithanshme është e përshtatshme për të gjithë me rregullime të individualizuara të dozës.

* Këto deklarata janë vërtetuar shkencërisht nga Autoriteti Evropian i Sigurisë Ushqimore (EFSA) dhe i autorizuar nga Komisioni Evropian (KE).

Udhezime

Përzieni 1 dozë (153 g) me 500 ml ujë. Përdoreni çdo ditë, mundësisht pas trajnimit.

Faktorë Alergjikë

Prodhuar në një strukturë që përpunon qumësht, vezë, gluten, sojë, kikirikë, arra, selino, peshk dhe përbërës të krustaceve.

Paralajmërime

Beta-Alanine mund të shkaktojë një ndjesi të padëmshme, të përkohshme të shpimeve në lëkurë për disa individë. Përdoreni këtë produkt në lidhje me ushqimin si pjesë e një diete të shëndetshme dhe të ekuilibruar, jo si një zëvendësues të saj. Mbani larg fëmijëve! Mos e kaloni dozimin e rekomanduar ditor!

Vlerat ushqyese

Doza: 153 g (4 lugë)
153 g RI%** 100 g RI%** 153 g RI%** 100 g RI%**
Energjia 2230 kJ 27% 1466 kJ 17% Karbohidrate 70 g 27% 46 g 18%
531 kcal 349 kcal nga të cilat Sheqer 13 g 14% 8.5 g 9%
Yndyra 5.7 g 8% 3.7 g 5% Proteina 50 g 100% 33 g 66%
nga të cilat të Saturuara 2.5 g 13% 1.6 g 8% Kripa * 0.46 g 8% 0.30 g 5%
NRV%*** NRV%*** NRV%*** NRV%***
Vitamin C (L-Ascorbic Acid) 200 mg 250% 131 mg 164% Kalcium 205 mg 26% 134 mg 17%
Vitamin D (Cholecalciferol) 1.2 mcg 24% 0.8 mcg 16% Potas 365 mg 18% 239 mg 12%
Sasia për dozë 153 g
Përzierja “7-KARB” 69.4 g Matrica për Rritjen e Performance 350 mg
Maltodextrin, Oat Flour, Dextrose, Palatinose™ (Isomaltulose), Waxy
Maize Starch, Highly Branched Cyclic Dextrin, ModCarb™ Gluten Free
Grain Blend (Oat, Amaranth, Buckwheat, Millet, Quinoa)
Beta-Alanine (200 mg), Betaine HCl (100 mg),
L-Carnitine L-Tartrate (50 mg)
JUMBO HARDCORE Matricë e Patentuar 10001 mg Matric Rigjeneruese 300 mg
“JUMBO HARDCORE” Matrica multi-Komponente e Kreatinës 5446 mg L-Ascorbic Acid (200 mg), Glycine (100 mg)
Concentrated Creatine (Creatine Anhydrous), MicronTec Micronized Creatine Monohydrate, Creatine Monohydrate, CreaPep™ Peptides, Kre-Alkalyn (buffered Creatine Monohydrate), Creatine Citrate, Creatine Pyruvate of which pure Creatine 5000 mg Anti-Estrogen Support Matrix 20 mg
Matrica Amino Selekt 2170 mg Mangosteen extract (10 mg) 10% Mangostin, Red Clover extract (10 mg) 8% Isoavonoids
Taurine (1000 mg), Micronized L-Glutamine (800 mg), L-Alanine (100 mg), L-Phenylalanine (100 mg), L-Lysine HCl (100 mg), L-Ornithine HCl (50 mg), AKG Alpha-Ketoglutarate Calcium (20 mg) Micronutrient Support Matrix 10 mg
Matrica BCAA XPRESS 1000 mg Alpha Lipoic Acid (10 mg), Vitamin D (1.2 mcg)
Micronized L-Leucine (500 mg), Micronized L-Isoleucine (250 mg),
Micronized L-Valine (250 mg)
Absorption Enhancer 5 mg
Matrica HEMO-NO 700 mg Bioperine® (>95% Piperine)
Micronized L-Arginine (500 mg), AAKG L-Arginine Alpha-Ketoglutarate 2:1 (100 mg), NOP 47™ Bioactive Peptides (100 mg)
*Kripa ndodhet si pasojë e prezencës të sodiumit natyral
**RI%: Referenca e dozës mesatare për një të rritur (8400 kJ/2000 kcal)
***NRV%: Referenca e vlerave ushqyese

Main Menu