Scitec – Intra Edge

4.500L

SKA GJËNDJE

INTRA EDGE bazohet në Cluster Dextrin® me karboksidrate ciklike të dekstrinit shumë të degëzuar, e cila është një lloj i ri dekstrine që prodhohet nga amilopektini.

Cluster Dextrin® është shumë e tretëshme në ujë dhe formula është shumë e qëndrueshme gjatë ruajtjes. Cluster Dextrin® kontribuon shumë pak në presionin osmotik që do të thotë se ajo absorbohet shumë shpejt pa probleme nga intestini.

INTRA EDGE gjithashtu siguron sasi të mjaftueshme të aminoacideve të rëndësishme BCAA dhe shumë elementë të tjerë vitalë të rritjes së vëllimit të qelizave të muskujve. Rritja e përgjithshme në hidratim (pjesërisht për shkak të përfshirjes së Glicerol Monostearate) dhe në statusin e vëllimit të qelizave shkakton pompime të jashtëzakonshme të gjakut dhe vepron si një shkaktar mekanik për sintezën e proteinave të muskujve (rritje) në krye të efektit të trajnimit!

Raporti i menduar mirë i të gjithë përbërësve ju jep dozën më të mirë për nevojat tuaja individuale!

Informacione

Të dhëna Vlera
Pesha 0.72 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 720 gr

Udhëzime

Përzieni 1 lugë (24 g) me 500 ml ujë dhe pijeni gjatë stërvitjes tuaj.

Faktorët alergjik

Prodhuar në një strukturë që përpunon qumësht, vezë, gluten, soje, kikirikë, arra, selino, peshk dhe përbërës të krustaceve.

Paralajmërime

Përdoreni këtë produkt në lidhje me ushqimin si pjesë e një diete të shëndetshme dhe të ekuilibruar, jo si një zëvendësues të saj. Mbajeni larg fëmijëve! Mos e kaloni dozën e rekomanduar ditore!

Vlerat ushqyese

Doza: 24 g (2 lugë)
24 g RI%* 24 g RI%*
Energjia 252 kJ 3% L-Citrulin 1000 mg
60 kcal L-Glutamin 1000 mg
Yndyra 0 g 0% Taurin 900 mg
nga të cilat e Saturuar 0 g 0% Glicerol Monostearate 750 mg
Karbohidrate (nga Cluster Dextrin®) 15 g 6% L-Isoleucin 625 mg
of which Sugars 0 g 0% L-Valin 625 mg
Proteina 0 g 0% Glicin 500 mg
Kripë 0.11 g 2% Propionil L-Karnitin HCl 500 mg
L-Leucin 1250 mg nga e cila L-Karnitinë 308 mg

Main Menu