Scitec – Hot Blood 3.0

2.000L

5 KREATINA • L-KARNITINË • AMINO ACIDE • VITAMINA • MAGNEZ CITRULINE MALEATE DHE AAKG • KAFEINË DHE BETA-ALANINË • ME BIOPERINË®

Kur stërviteni ose jeni të angazhuar në një aktivitet fizik dhe arrini një intensitet të caktuar, trupi dhe gjaku juaj “ngrohen” në mënyrë që të punoni në mënyrë më efikase. Formula jonë komplekse para stërvitore “HOT BLOOD” është projektuar me kujdes për të mbështetur trupin tuaj në aktivitetin fizik, veçanërisht gjatë trajnimit me intensitet të lartë! 5 komponentët, me një matricë multi-kreatinë 4500 miligramë e cila siguron – ndër të tjera – format më të studiuara të kreatinës ndonjëherë! Kreatina është provuar shkencërisht për rritje të performancës në stërvitjet me intensitet të lartë, si trajnimi me pesha dhe kardio me intervale! *

Shumë nga përbërësit tanë të zgjedhur kontribuojnë në një ose më shumë nga efektet e dobishme fiziologjike të mëposhtme:

  • Funksionimi normal i muskujve
  • Funksionimi normal i sistemit nervor: neurotransmisioni dhe tkurrja e muskujve duke përfshirë edhe muskujt e zemrës
  • Reduktimi i lodhjes dhe plogështisë
  • Metabolizimi normal i energjisë
  • Funksioni normal psikologjik
  • Balancimi i elektroliteve

* Këto deklarata janë vërtetuar shkencërisht nga Autoriteti Evropian i Sigurisë Ushqimore (EFSA) dhe i autorizuar nga Komisioni Evropian (KE).

Pastro
SKU: N/A Kategoria:

Informacion shtesë

Shije

Blood Orange, Blue Guarana, Guarana, Orange Juice, Orange-Maracuja, Pink Lemonade, Tropical Punch

Informacione

Të dhëna Vlera
Pesha 0.3 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 300 gr

Udhëzime

Përzieni 1 lugë (20 g) me 400 ml ujë të ftohtë çdo ditë. Hapeni pak kapakun e shishes që të dali gazi! Përdoreni 30-45 minuta para stërvitjes, mundësisht me stomak bosh. Individët e ndjeshëm ndaj stimuluesve duhet së pari të vlerësojnë tolerancën duke marrë gjysmë doze (përmban 300 mg kafeinë)

Faktorët alergjik

Prodhuar në një strukturë që përpunon qumësht, vezë, gluten, sojë, kikirikë, arra, selino, peshk dhe përbërës të krustaçeve.

Paralajmërime

Ky produkt përmban një modifikues absorbimi që mund të ndikojë në barnat tuaja – këshillohuni me mjekun tuaj përpara përdorimit! Përmban 300 mg kafeinë për lugë. Nuk rekomandohet për fëmijët ose gratë shtatzëna. Individët e ndjeshëm ndaj stimuluesve duhet së pari të vlerësojnë tolerancën duke marrë gjysmë doze! Beta Alanine mund të shkaktojë një ndjesi të padëmshme, të përkohshme së pickimeve në lëkurë për disa individë. Përdoreni këtë produkt në lidhje me ushqimin si pjesë e një diete të shëndetshme dhe të ekuilibruar, jo si një zëvendësues të saj.

MBAJENI LARG FËMIJËVE!

Mos e kaloni dozen e rekomanduar ditore!

Vlerat ushqyese

Doza: 20 g (11/2 lugë)
Blood orange, guarana, orange juice, orange-maracuja, pink lemonade, tropical punch
Sasia për dozë NRV%* Sasia për dozë NRV%*
Vitamin B3 (Niacin) 35 mg NE 219% Magnez 56 mg 15%
Biotin 7.5 mcg 15% Kafein (Sasia Totale) 300 mg
Acid Folik 30 mcg 15%
Matrica e Patentura HOT BLOOD
Matrica Multi-Kreatinë 4500 mg Multi-Kompleksi “Hot Blood” 7138 mg
nga e cila Kreatinë 3929 mg
Kreatinë Monohidrate, Kre-Alkalin® (Kreatine Monohidrate e potencuar),
Kreatinë Piruvate, Kreatinë Citrate, MikronTek Kreatinë Monohidrate e Mikronizuar
Polimer Glukoze (4600 mg), L-Argininë Alfa- Ketoglutarate (1200 mg), Beta-Alaninë (500 mg), Caffeine (283 mg), Acetil-L-Karnitinë HCl (250 mg), L-Citrulinë DL-Malaete (200 mg), L-Karnitinë L-Tartrate (50 mg), Karbonat Sodiumi Hidrogjeni (50 mg), Bioperine® (>95% Piperinë) (5 mg)
Kompleksi Anti-Oksidant 230 mg Matrica Amino Acideve 4250 mg
ekstrakt i Çajit Jeshil (>50% Polifenol) (200 mg), ekstrakt i Farës së Rrushit (95% Proantocianidin) (20 mg), Acid Alfa Lipoik (10 mg) L-Argininë HCl (3000 mg), L-Tirozinë (1000 mg), Taurinë (200 mg), L-Ornitinë HCl (50 mg)
*NRV%: Referenca e velerave ushqyese

 

Blue guarana
Sasia për dozë NRV%* Sasia për dozë NRV%*
Vitamin B3 (Niacin) 35 mg NE 219% Magnez 56 mg 15%
Biotin 7.5 mcg 15% Kafeinë (Sasia Totale) 300 mg
Acid Folik 30 mcg 15%
Matrica e Patentuar HOT BLOOD
Matrica Multi-Kreatinë 4500 mg Multi-Kompleksi“Hot Blood” 7754 mg
nga e cila Kreatinë 3929 mg
Kreatinë Monohidrate, Kre-Alkalin® (Kreatine Monohidrate e potencuar),
Kreatinë Piruvate, Kreatinë Citrate, MikronTek Micronized Kreatinë Monohidrate e Mikronizuar
Polimer Glukoze (5216 mg), L-Argininë Alfa-Ketoglutarate (1200 mg), Beta-Alaninë (500 mg), Kafeinë (283 mg), Acetil-L-Karnitine HCl (250 mg), L-Citrulinë DL-Malaete (200 mg), L-KarnitineëL-Tartrate (50 mg), Karbonat Sodiumi Hidrogjeni (50 mg), Bioperinë® (>95% Piperinë) (5 mg)
Kompleksi Anti-Oksidant 230 mg Matrica Amino Acideve 4250 mg
ekstrakt i Çajit Jeshil (>50% Polifnole) (200 mg), ekstrakt i Farës së Rrushit (95% Proantocianidin) (20 mg), Acid Alfa Lipoik (10 mg) L-Argininë HCl (3000 mg), L-Tirozinë (1000 mg), Taurinë (200 mg), L-Ornitinë HCl (50 mg)

Main Menu