Scitec – Gjalp Bajamesh

1.300L

SKA GJËNDJE

100% Gjalp Bajamesh *

I lëmuar

* 100% Gjalp Bajamesh

  • PA SHEQER, KRIPË DHE VAJ PALME të shtuar!
  • PA OMGJ!

Pa Sheqer të Shtuar, kripë dhe vaj palme ! Gjalpi jonë 100% Bajamesh është një burim i natyral i yndyrave të shëndetshme duke përfshirë yndyrërat e pangopura mono dhe poli. Kjo, së bashku me shijen e shkëlqyer, e bëjnë atë një ushqim ideale për atletët që kërkojnë përmirësim e kalorive dhe  yndyrërave. Zëvendësimi i yndyrave të ngopura me yndyra të pangopura në dietë kontribuon në ruajtjen e niveleve normale të kolesterolit në gjak. Reduktimi i konsumit të natriumit kontribuon në ruajtjen e presionit normal të gjakut.

Kategoria:

Informacione

Të dhëna Vlera
Pesha 0.5 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 500 gr

Udhëzime

Konsumoni 1 dozë (25 g) midis vakteve ose aktiviteteve fizike.

Faktorët alergjik

Mund të përmbajë gjurmë të tjera frutash te thata si, kikirikë, fara susami, sojë.

Kushtet e ruajtjes

Ruajeni në një vend të ftohtë dhe të thatë. Nxehtësia dhe rrezet e diellit mund të dëmtojnë paketimin! Vaji i Bajameve mund të shfaqet në sipërfaqen e gjalpit. Ngjyra e gjalpit mund të ndryshojë pak ndërmjet shtresave të ndryshme!

Vlerat ushqyese

Një dozë : 25 g
Doza për paketim : 20
25 g RI%** 100 g 25 g TO GO%** 100 g
Energjia 657 kJ 8% 2586 kJ Karbohidrate 1.5 g one% 6.1 g
157 kcal 626kcal nga te cilat sheeqer * 1.1 g one% 4.4 g
Yndyra 13 g 19% 53 g Protein 6.2 g 12% 25 g
nga të cilat e ngopur 1.1 g 6% 4.2 g Kripë 0.01 g 0.2% 0.03 g

Main Menu