Scitec – Essential Amino Matrix

3.000L

SKA GJËNDJE

Matricë Amino Acidesh Esenciale

Kompleks amino acidesh esenciale në formë të lirë

Kjo formulë siguron 9 aminoacidet esenciale që trupi nuk mund ti sintetizojë. Këto janë: izoleucina, leucina, lizina, metionina, fenilalanina, treonina, triptofani dhe valina. Aminoacidet esenciale të zinxhirit të degëzuar (BCAA) janë ndër ato thelbësoret dhe përbëjnë 35% të aminoacideve thelbësore në proteinat e muskujve. Leucina është aminoacidi që gjendet në sasinë më të madhe në këtë produkt pasi është një nga aminoacidet më të rëndësishme. Konsumi i një dozë të aminoacideve esenciale menjëherë para trajnimit me pesha është fantastike, pasi me rritjen e rrjedhjes së gjakut rritet furnizimi i aminoacideve në muskuj.

Pastro

Informacion shtesë

Shije

Grapefruit, Limon rozë

Informacione

Të dhëna Vlera
Pesha 0.4 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 300 gr

Udhëzime

Merrni 1 dozë (12 g) pak para ose pas aktivitet fizik. Përziejeni një doze me 400 ml ujë dhe shkundeni fuqishëm për 30 sekonda. Për një përzierje më të mirë lëreni të qëndrojë për një kohë. Kombinojeni me karbohidrate për të marrë rezultate edhe më të mira.

Faktorët alergjik

Mund të përmbajë gjurmë të qumështit dhe derivateve të tij, vezë, gluten, sojë, arra, peshk, krustaçë dhe produkte të tjera me bazë krustaçësh

Paralajmërime

Suplementet ushqimore nuk duhet të përdoren si zëvendësuese të një dietë të ekuilibruar. Mbajeni larg fëmijëve. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Ky Produkt nuk duhet të konsumohet nga gratë shtatzëna, fëmijët, ose për periudha të zgjatura pa mbikëqyrje mjekësore.

Vlerat ushqyese

Një Dozë : 12 g (1 lugë)
Doza për paketim : 25
Doza e rekomanduar ditore: 12 g
Sasia për dozë Sasia për dozë
L-leucinë * 2000 mg L-lizinë hidrokloride 322 mg
L-izoleucinë * 1000 mg L-histidinë 286 mg
L-valinë * 1000mg L-metioninë 214 mg
L-fenilalaninë 536 mg L-triptofan 106 mg
L-treoninë 536 mg

Main Menu