Scitec – Crea Star (270 gr)

2.000L

  • BIOAVAIBILITET LARTË
  • 13 PËRBËRËS AKTIVË
  • MATRICËCRE / Absorp me CreaPep ™ dhe GlutaZorb ™
  • MAGNEZ DHE VITAMIN B3

CREA STAR injekton energji në muskujt tuaj me përmbajtjen e saj të madhe të Kreatinës. Kjo formulë siguron format më të njohura dhe më të studiuara të kreatinës monohidrate në forma të ndryshme (p.sh. Kre-Alkalyn®, kreatinë monohidrate), së bashku me përbërës të tjerë kreativë të kreatinës.

Pastro
SKU: N/A Kategoria: Tag:
Pesha 0.27 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 270 gr
Shija Cola, Shalqi

Informacion shtesë

Shije

Cola, Shalqi

Informacion shtesë

Kreatina në një dozë (së paku 3 gramë në ditë) është provuar shkencërisht që rrit performancën në stërvitjet afatshkurtra, me intensitet të lartë, si trajnimi me pesha dhe kardio me intervale!

Matrica CRE / Absorp së bashku me një insulinë të patentuar CreaPep ™ Peptides rrit përdorimin e kreatinës në disa mënyra. Përveç CreaPep ™, aminoacidet gjithashtu rrisin sekretimin e insulinës duke çuar në një përdorim më të mirë të kreatinës.

GlutaZorb ™, një formë e qëndrueshme e L-Glutaminës lëshon 100% të këtij aminoacidi në gjak. Glukuronolaktoni dhe Taurina janë thelbësore për funksionin e qelizave të muskujve si dhe janë komponentë të rregullt të pijeve energjike, si dhe ndihma ergogjenike.

Magnezi kontribuon në sintezën e proteinave normale, balancimin e elektroliteve dhe mirëmbajtjen e eshtrave dhe dhëmbëve.

Magnezi dhe Vitamina B3 kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit nervor (neurotransmisioni dhe tkurrjen e muskujve duke përfshirë edhe muskujt e zemrës), reduktimin e lodhjes, metabolizimin normal të energjisë dhe funksionimin normal psikologjik.

Udhëzime

Përzieni një dozë (9 g) me 400 ml ujë! Në “periudhën e ngarkimit”, merrni një dozë të CREA STAR për çdo 15 kg të peshës tuaj të përditshme (në këtë mënyrë kreatina do t’i mbush muskujt më shpejt). Shpërndajini këto doza gjatë gjithë ditës dhe merrini ato para ngrënies. Pas 5 ditësh merrni vetëm 1 dozë në ditë për mirëmbajtje. Nëse nuk dëshironi të bëni një “periudhë ngarkimi”, menjëherë filloni me 1 dozë çdo ditë.

Faktorët Alergjikë

Prodhuar në një strukturë që përpunon qumësht, vezë, gluten, sojë, kikirikë, arra, selino, peshk dhe përbërës të krustaceve. 

Paralajmërime

Përdoreni këtë produkt në lidhje me ushqimin si pjesë e një diete të shëndetshme dhe të ekuilibruar, jo si një zëvendësues të saj. MBAJENI LARG FËMIJËVE! Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore!

Vlerat ushqyese

Doza: 6 gram (3/4 lugë)
Sasia për dozë RI%** Sasia për dozë RI%**
Vitamin B3 (Niacin) 2.5 mg NE 15% Magnez 57 mg 15%
Matrica e Patentuar “CREA-BOMB” Matricë Suporti 621.92 mg
Matrica Multi-Kreatinë 5000 mg Taurinë (500 mg), Oksid Magnezi pluhur (109.4 mg), Malik Acid Malik (10 mg), Nikotinamide (2.52 mg)
nga të cilat Kreatinë 4391 mg
Kreatinë Monohidrate, MikronTek Kreatinë Monohidrate e mikronizuar , Kre-Alkalin® (Kreatinë MonohIdrate e potencuar), Kreatinë Citrate, Kreatinë Anhidro, Kreatinë Piruvate
*NRV%: Refernca e vlerave ushqyese

Main Menu