Scitec – Crea Bomb

3.500L

 • 6 lloje kreatinash
 • 10 përbërës aktivë
 • Taurinë e shtuar
 • Magnez dhe vitaminë B3

Dihet se puna në grup ka avantazh dhe diversitet. Mos merrni kot pjesë në debatin se cili lloj i kreatinës është më i miri por merrni shumë lloje! “Bombardojini” qelizat e muskujve tuaj me çdo version të rëndësishëm të Kreatinës me CREA-BOMB.

Pastro
SKU: N/A Kategoria: Tag:
Pesha 0.66 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 660 gr
Shija Rrush, Frut pasioni, Limon rozë

Informacion shtesë

Shije

Frut pasioni, Limon rozë, Rrush

Informacion shtesë

Më e mira, 6 komponentë matrice multi-kreatin sigurojnë – ndër të tjera – format më të studiuar të kreatinës ndonjëherë! Kreatina në këtë dozë (së paku 3 gramë në ditë) është provuar shkencërisht të rris performancën në stërvitjet afatshkurtra, me intensitet të lartë, si trajnimi me pesha dhe kardio me intervale! *

Disa nga përbërësit tanë kryesorë gjithashtu kontribuojnë në një ose më shumë nga efektet e dobishme fiziologjike të mëposhtme:

 • Sinteza e proteinave normale
 • Funksionimi normal i sistemit nervor: neurotransmisioni dhe tkurrja e muskujve duke përfshirë edhe muskujt e zemrës
 • Reduktimi i lodhjes
 • Metabolizimi normal i energjisë
 • Funksioni normal psikologjik
 • Balancimi i elektroliteve
 • Mirëmbajtjen e kockave dhe dhëmbëve

* Këto deklarata janë vërtetuar shkencërisht nga Autoriteti Evropian i Sigurisë Ushqimore (EFSA) dhe autorizuar nga Komisioni Evropian (KE)

Udhëzime

Përzieni një dozë (6 g) me 400 ml ujë! Për një “periudhë të ngarkimit”, merrni një dozë të CREA-BOMB për çdo 15 kg të peshës trupore (në këtë mënyrë kreatina do t’i mbush muskujt më shpejt). Shpërndajini këto doza gjatë gjithë ditës dhe merrini ato para ngrënies. Pas 5 ditësh, merrni vetëm 1 dozë në ditë për mirëmbajtje. Nëse dëshironi të heqni dorë nga një “periudhë e ngarkimit”, filloni menjëherë me një dozë

Faktorët Alergjikë

Prodhuar në një objekt që përpunon qumësht, vezë, gluten, sojë, kikirikë, arra, peshk dhe përbërës të krustaceve.

Paralajmërime

Përdoreni këtë produkt në lidhje me ushqimin si pjesë e një diete të shëndetshme dhe të ekuilibruar, jo si një zëvendësues të saj. MBAJENI LARG FËMIJËVE! Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore!

Vlerat ushqyese

Doza: 6 gram (3/4 lugë)
Sasia për dozë RI%** Sasia për dozë RI%**
Vitamin B3 (Niacin) 2.5 mg NE 15% Magnez 57 mg 15%
Matrica e Patentuar “CREA-BOMB” Matricë Suporti 621.92 mg
Matrica Multi-Kreatinë 5000 mg Taurinë (500 mg), Oksid Magnezi pluhur (109.4 mg), Malik Acid Malik (10 mg), Nikotinamide (2.52 mg)
nga të cilat Kreatinë 4391 mg
Kreatinë Monohidrate, MikronTek Kreatinë Monohidrate e mikronizuar , Kre-Alkalin® (Kreatinë MonohIdrate e potencuar), Kreatinë Citrate, Kreatinë Anhidro, Kreatinë Piruvate
*NRV%: Refernca e vlerave ushqyese

Main Menu