Scitec – Carni-X

2.000L

Në gjendje

Karni-X
Doza L-karnitine për 60 ditë
KARNI-X siguron 500 mg L-karnitinë për kapsulë

Merrni 1 dozë (1 kapsulë) të Karni-X 60 minuta para aktivitetit fizik. Në ditët që nuk ushtroheni merreni atë me ushqime të pasura me karbohidrate.

Kategoria:
Pesha 0.5 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 60 Kapsula

Faktorët Alergjikë

Mund të përmbajë gjurmë të qumështit dhe derivateve të tij, vezë, gluten, sojë, arra, selino, peshk, krustaçë dhe produkte të tjera me bazë krustaçësh.

Paralajmërime

Suplementet ushqimore nuk duhet të përdoren si zëvendësuese të një diete të ekuilibruar. Mbajeni larg fëmijëve. Mos e tejkaloni dozën e rekomaduar ditore.

Vlerat ushqyese

Një dozë : 1 kapsulë
Doza për paketim : 60
Sasia për dozë Sasia për dozë
L-karnitinë L-tartrate 500 mg nga e cila karnitinë 340 mg
Doza e rokomanduar ditore: 1 kapsulë

Main Menu