Scitec – Beta Alanine

2.000L

SKA GJËNDJE

Beta Alaninë. Forcues karnozine

BETA ALANINË + L-HISTIDINË

Beta-alanina është një amino acid jo-esencial i përdorur nga qelizat e muskujve për të sintetizuar karnozinë, një dipeptid formuar nga beta-alanina dhe L-histidina. Në këtë formulë gjenden të dy komponentët. Karnozina gjendet në përqëndrime të larta në muskujt skeletik dhe preferohet të vendoset në fibrat më të forta muskulore të tipit II. Forcimi i karnozinës në muskujt përmes suplementeve po bëhet gjithnjë e më popullor në mesin e bodibuillderave dhe atletëve të njohur.

Kjo formulë ju lejon të mos fitoni peshë ose të fryheni në mënyrë të panevojshme dhe nuk ka stimulues ose ndonjë përbërës tjetër ose mbushës që parandalon një dozë efektive dhe të individualizuar. Dhe, sigurisht, nuk përfshin substanca të ndaluara

Informacione

Të dhëna Vlera
Pesha 0.5 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 120 gr

Udhëzime

Ndani një dozë (4 g) në 4 pjesë të barabarta dhe merrni ato të ndara gjatë gjithë ditës.

Faktorët alergjik

Mund të përmbajë gjurmë të qumështit dhe derivateve të tij, vezë, gluten, sojë, arra, selino, peshk, krustaçë dhe produkte të tjera me bazë krustaçësh.

Paralajmërime

Mbajeni larg fëmijëve. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Beta-alanina mund të shkaktojë një ndjesi të vogël të përkohshme të pickimeve në lëkurë. Suplementet ushqimimore nuk duhet të përdoren si zëvendësuese të një diete të ekuilibruar.

Vlerat ushqyese

Një dozë: 4 g (1/2 lugë)
Doza për paketim: 30
Doza e rekomanduar ditore : 4 g
Sasia për dozë Sasia për dozë
Beta-Alaninë 3600 mg L-histidinë 400 mg

Kategoritë