Scitec – Beta Alanine Caps

1.500L

SKA GJËNDJE

Kapsula Beta-Alanine

Forcues karnozine

Beta-alaninë është një amino acid jo-esenciale që përdoret nga qelizat e muskujve për të sintetizuar karnozinën. Karnozina gjendet në përqëndrime të larta në muskujt skeletik dhe preferohet të vendoset në fibrat më të forta muskulore të tipit II. Forcimi i karnozinës në muskujt përmes shtojcave të beta-alaninës po bëhet gjithnjë e më popullor në mesin e bodibillderave dhe atletëve të njohur.

Kjo formulë ju lejon që të mos fitoni peshë ose të fryheni në mënyrë të panevojshme, nuk ka stimulantë dhe, sigurisht nuk përfshin substanca të ndaluara.

Informacione

Të dhëna Vlera
Pesha 0.5 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 150 Kapsula

Udhëzime

Merrni 5 kapsula në ditë.

Faktorët alergjik

Mund të përmbajë gjurmë të qumështit dhe derivateve të tij, vezë, gluten, sojë, arra, selino, peshk, krustaçë dhe produkte me bazë krustaçësh.

Paralajmërime

Mbajeni larg fëmijëve. Mos e tejkaloni dozën e rekomaduar ditore. Beta-alanina mund të shkaktojë një ndjesi të vogël të përkohshme të pickimeve në lëkurë. Suplementet ushqimore nuk duhet të përdoren si zëvendësuese të një dietë të ekuilibruar.

Vlerat ushqyese

Një dozë: 5 kapsula
Doza për paketim: 30

Sasia për dozë
Beta-Alanine 4000 mg

Kategoritë