Scitec – BCAA Xpress

2.500L

Pije me Leucinë, Izoleucinë dhe Valinë

Aminoacidet e degëzuara (BCAA) janë një grup i rëndësishëm i aminoacideve esenciale të përbërë nga Leucina, Izoleucina dhe Valina. BCAA-të janë ndër 9 aminoacidet thelbësore për njerëzit, sepse trupi ynë nuk mund t’i prodhojë ato. Burimi i tyre i vetëm është ushqimi ynë i përditshëm ose suplementet ushqimore. Nga ana tjetër, ato përbëjnë 35% të aminoacideve thelbësore në proteinat e muskujve. Leucina, Izoleucina dhe Valina janë aminoacide të domosdoshme që sigurohen nga marrja e proteinave dietike të përziera nga burime të ndryshme.

BCAA-të gjithashtu mund të konsumohen si shtesa ushqimore, sidomos sugjerohet të konsumohen gjatë stërvitjeve intensive ose punës fizike.

BCAA XPRESS përmban një raport 2: 1: 1 të Leucinë, Izoleucinë dhe Valinë; dhe për shkak se ajo është në një formë pluhur-pije, si një lëng, ajo mund të përthithet më shpejt se një formulë tabletë. Gjithashtu, mund ta shijoni lehtë gjatë një stërvitjeje.

Pastro
SKU: N/A Kategoria:

Informacion shtesë

Shije

Blood Orange, Cola-Lime, Limon rozë, Mango, Melon, Mollë, Pear

Informacione

Të dhëna Vlera
Pesha 0.4 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 280 gr

Udhëzime

Pa Shije / Mollë / Limon Rozë: Përzieni 1 lugë në 250 ml ujë ose ndonjë lëng tjetër të preferuar! Përdoreni para, gjatë ose pas trajnimit, ose çdo kohë tjetër si para se të shkoni në shtrat.

Mango / Dardhë / Portokalli i Kuq/ Pjepër: Përzieni 1 lugë (7 g) në 300 ml ujë ose ndonjë lëng tjetër të preferuar! Përdoreni para, gjatë ose pas trajnimit, ose çdo kohë tjetër si para se të shkoni në shtrat!

Kola-Lime: Përzieni 1 lugë (7 g) në 350 ml ujë ose ndonjë lëng tjetër të preferuar! Përdoreni para, gjatë ose pas trajnimit, ose çdo kohë tjetër si para se të shkoni në shtrat!

Faktorët alergjik

Prodhuar në një objekt që përpunon qumësht, vezë, gluten, sojë, kikirikë, arra, selino, peshk dhe përbërës krustaçësh.

Paralajmërime

Përdoreni këtë produkt në lidhje me ushqimin si pjesë e një diete të shëndetshme dhe të ekuilibruar, jo si një zëvendësues të saj.

MBAJENI LARG FËMIJËVE!

Mos e kaloni dozën e rekomanduar ditore!

Vlerat ushqyese

Doza: 7 g (1/2 lugë) Doza: 5 g (1 lugë)
L-Leucinë 2500 mg L-Leucinë 2500 mg
L-Izoleucinë 1250 mg L-Izoleucinë 1250 mg
L-Valinë 1250 mg L-Valinë 1250 mg

Main Menu