Scitec – BCAA Complex

2.500L

Në gjendje

Matricë BCAA-je me dominancë në Leucinë!

Aminoacidet e degëzuara (BCAA) janë një grup i të ashtuquajturave aminoacide esenciale të përbërë nga Leucina, Isoleucina dhe Valina. BCAA-të janë ndër 9 aminoacidet esenciale për njerëzit, sepse trupat tanë nuk mund t’i prodhojnë ato, kështu që burimi i tyre i vetëm është ushqimi ynë i përditshëm ose shtesat ushqimore. Nga ana tjetër, ato përbëjnë 35% të aminoacideve thelbësore në proteinat e muskujve. Produktet Standarde BCAA zakonisht përmbajnë një raport 2: 1: 1 të Leucinës, Isoleucinës dhe Valinës, megjithatë në treg standardi i ri për BCAA është një raport dominues i Leucinës, 8: 1: 1. Me këtë raport ju nuk keni për të rritur dozën totale të produktit për të marrë nivele të larta të leucinës. Megjithatë, formula jonë BCAA KOMPLEKS nuk ndalet vetëm me një raport të ri BCAA-së! Glutamina është një përbërës i lartë për atletët, kështu që ne e përfshimë atë për të rritur nivelin e marrjes së Glutaminës gjithashtu. Për të rritur kompleksitetin e formulës, kemi shtuar edhe aminoacidn L-Alaninë, e cila është e dyta vetëm për leucinën në përqindjen e shfaqjes në proteina dhe është veçanërisht e përqendruar në mish!

Së fundmi, BCAA KOMPLEKS është një burim i vitaminës B6, i cili kontribuon në:

  • Rregullimie e aktivitetit hormonal
  • Metabolizimin normal që jep energji
  • Reduktimin e lodhjes dhe plogështisë
  • Funksionimin normal të sistemit imunitar dhe sistemit nervor
  • Proteinave normale dhe metabolizimin e glikogjenit
  • Formimi normal i qelizave të kuqe të gjakut

* Këto deklarata janë vërtetuar shkencërisht nga Autoriteti Evropian i Sigurisë Ushqimore (EFSA) dhe i autorizuar nga Komisioni Evropian (KE).

Informacione

Të dhëna Vlera
Pesha 0.4 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 300 gr

Udhëzime

Përzieni 1 dozë (10 g) çdo ditë në së paku 300 ml ujë. Lejeni pijen për një kohë deri sa përbërësit të treten mire në ujë. Konsumoni rreth, dhe / ose gjatë stërvitjeve ose garave tuaja. Dozën shtesë mund ta merrni në çdo kohë kur aminoacidet janë të nevojshme, për shembull çdo 3 orë nëse Leucina nuk është siguruar nga ushqimi juaj.

Faktorët alergjik

Prodhuar në një strukturë që përpunon qumësht, vezë, gluten, soj, kikirikë, arra, selino, peshk dhe përbërës krustaçësh.

Paralajmërime

Mbajeni larg fëmijëve! Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore! Përdoreni këtë produkt në lidhje me ushqimin si pjesë e një diete të shëndetshme dhe të balancuar, jo si një zëvendësues të saj.

Vlerat ushqyese

Vitamina 10gr NRV%* Vitamina 10gr NRV%*
Vitamin B6 1.4 mg 100% L-Valinë 500 mg
L-Leucinë 4000 mg L-Alaninë 125 mg
L-Isoleucinë 500 mg L-Glutaminë 125 mg

Main Menu