Scitec – BCAA 1000

2.000L

SKA GJËNDJE

BCAA ME VITAMINA-B!

Aminoacidet e degëzuara (BCAA) janë një grup i rëndësishëm i aminoacideve esenciale të përbërë nga LeucinA, IsoleucinA dhe ValinA. BCAA-të janë ndër 9 aminoacidet thelbësore për njerëzit, sepse trupi ynë nuk mund t’i prodhojë ato. Burimi i tyre i vetëm është ushqimi ynë i përditshëm ose plotësimi i ushqimit. Nga ana tjetër, ato përbëjnë 35% të aminoacideve thelbësore në proteinat e muskujve. Vitaminat B5, B6 dhe B12 janë gjithashtu të përfshira në formulën tonë. Këto vitamina kontribuojnë në metabolizmin normal të energjisë dhe në uljen e lodhjes. Vitamina B5 (Pantothenic Acid) lidhet me sintezën normale dhe metabolizmin e hormoneve steroide, Vitaminën D dhe disa neurotransmetues. Vitamina B6 luan një rol në metabolizimin normal të proteinave dhe glikogjenit dhe së bashku me vitaminën B12, në funksionin normal të sistemit imunitar *.

* Këto deklarata janë vërtetuar shkencërisht nga Autoriteti Europian i Sigurisë Ushqimore (EFSA) dhe i autorizuar nga Komisioni Evropian (KE).

Kategoria:

Informacione

Të dhëna Vlera
Pesha 0.35 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 100 Kapsula

Udhëzime

Merrni një dozë (2 kapsula) në ditë! Përdoreni para, gjatë ose pas trajnimit, ose çdo kohë tjetër si dhe para se të shkoni në shtrat.

Faktorët alergjik

Prodhuar në një objekt që përpunon qumësht, vezë, gluten, sojë, kikirikë, arra, peshk dhe përbërës të krustaceve.

Paralajmërime

MBAJENI LARG FËMIJËVE! Mos e kaloni dozën e rekomanduar ditore! Përdoreni këtë produkt në lidhje me ushqimin si pjesë e një diete të shëndetshme dhe të ekuilibruar, jo si një zëvendësues të saj.

Vlerat ushqyese

Doza: 2 capsules
Sasia për Dozë Vitamina NRV%*
L-Leucinë 815 mg Vitamin B5 (Pantothenic Acid) 3.5 mg 58%
L-Isoleucinë 420 mg Vitamin B6 (Pyridoxine) 0.8 mg 57%
L-Valinë 420 mg Vitamin B12 (Cyanocobalamin) 0.6 mcg 24%

Kategoritë