Scitec – Alkaly-X

4.000L

Kre-Alkalyn® është një kreatinë e patentuar. Kjo është një “pH-e skatësuar ™”, në formë të zbutur. Kre-Alkalyn® është një produkt kreatine me një pH mbi 12, sepse sintetizohet duke përdorur një proçes prodhimi të patentuar për të ndryshuar pH-në e saj dhe ka për qëllim ta bëjë atë më të qëndrueshme. Përafërsisht 95% e kreatinës në trup ndodhet në qelizat e muskujve skeletor.

Këto qeliza mund të ruajnë kreatinë më shumë se ajo që normalisht merrni nga dieta juaj e përditshme dhe sintetizohet nga trupi. Duke plotësuar dietën tuaj me ALKALY-X, muskujt tuaj do të mbajnë më shumë kreatinë. Kreatina në një dozë minimale prej 3 g është provuar shkencërisht për të rritur performancën në stërvitjet afatshkurtra, me intensitet të lartë, si trajnimi me pesha dhe kardio me intervale

Pastro
SKU: N/A Kategoria: Tag:
Pesha 0.66 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 660 gr
Shijet Miks frutash, Portokall shegë, Limonadë mjedre

Additional information

Shije

Limondadë mjedre, Miks frutash, Portokall shegë

Informacion shtesë

ALKALY-X ka disa përbërës shtesë, përfshirë aminoacidet Argininë dhe Taurinë, si dhe Beta-Alaninë në një dozë të konsiderueshme. Beta-Alaninë është një amino acid jo thelbësor që përdoret nga qelizat e muskujve për të sintetizuar Karnizinë, një di-peptid që përbëhet nga Beta-Alaninë plus L-Histidinë. Karnizina gjendet në përqëndrime të larta në muskujt skeletik dhe është e vendosur në mënyrë preferenciale në fibrat muskulore të forta të tipit II. Rritja e Karnizinës në muskuj përmes suplementeve po merr popullaritet në rritje tek bodybuilderat dhe atletë profesionist.

* Këto deklarata janë vërtetuar shkencërisht nga Autoriteti Evropian i Sigurisë Ushqimore (EFSA) dhe autorizuar nga Komisioni Evropian (KE)

Udhëzime

Përzieni 1 Lugë me 500 ml ujë dhe merreni para ose pas trajnimit.

Faktorët Alegjikë

Prodhuar në një strukturë që përpunon qumësht, vezë, gluten, sojë, kikirikë, arra, peshk dhe përbërës krustace. 

Paralajmërime

Beta-Alanina mund të shkaktojë një ndjesi të padëmshme, të përkohshme së shpimeve në lëkurë për disa individë. Përdoreni këtë produkt në lidhje me ushqimin si pjesë e një diete të shëndetshme dhe të ekuilibruar, jo si një zëvendësues të saj. MBAJENI LARG FËMIJËVE! Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore!

Vlera ushqyese

Dozat për pako: 20
Doza: 33 g (1/2 scoop)
Sasia për dozë RI%** Sasia për dozë RI%**
Energjia 386 kJ 5% Karbohidrate 23g 9%
92 kcal nga të cilat Sheqer 11g 12%
Yndyra <0.5 g 0% Proteina 0g 0%
nga të cilat e Saturuar 0g 0% Kripa* <0.01 g 0%
Kre-Alkalyn® 3000 mg Matricë Suporti 1005 mg
(“pH-correct™” buffered Creatine Monohydrate) Taurine (990 mg)
of which pure Creatine 2612 mg AKG (Alpha-Ketoglutarate Calcium) (10 mg)
Beta-Alanine 3000 mg BioPerine® (Piper fruit extract) (5 mg)
L-Arginine 1000 mg
*Prania ke kripës ndodh për shkak të shfaqjes së sodiumit natyral
**RI%: Referenca e dozës mesatare për një të rritur (8400 kJ/2000 kcal)

Kategoritë