Scitec – 100% Whey Protein Professional

6.500L8.000L (-19%)

* 100% PROTEIN WHEY

100% Whey Protein Professional është një protein cilësisë të shkëlqyer e hirrës me whey concentrate dhe whey isoalate. Proteinat janë burimi i azotit dhe aminoacideve të domosdoshme, të cilat trupi i kërkon për rritjen dhe mirëmbajtjen e indeve. Prandaj 100% Whey Protein Professional kontribuon në rritjen dhe mirëmbajtjen e masës së muskujve, si dhe në ruajtjen e kockave normale *. Proteina e hirrës nga qumështi njihet dhe si proteina e plotë, sepse ajo siguron trupin me të gjitha llojet e nevojshme të aminoacideve, duke përfshirë 9 aminoacidet që trupi nuk mund ti sintetizojë dhe duhet të furnizohet nga dieta (dmth Histidine, Isoleucine, Leucine, Lizina, Metionina, Phenylalanine, Threonine, Tryptophan, Valine).

100% Whey Protein Professional ka më shumë komponentë të shtur: një “Matricë Amino Acidesh” që siguron aminoacide shtesë popullore, dmth L-Leucine, L-Glutamine dhe Taurinë. Gjithashtu, përzierja enzimave të tretjes Papain dhe Bromelain është përfshirë në formulën tonë!

* Këto deklarata janë vërtetuar shkencërisht nga Autoriteti Evropian i Sigurisë Ushqimore (EFSA) dhe i autorizuar nga Komisioni Evropian (KE). 

Pastro
SKU: N/A Kategoria:

Informacion shtesë

Shije

Bananas, Cappuccino, Chocolate, Chocolate Hazelnut, Chocolate Peanut Butter, Kiwi-Banana, Lemon Cheesecake, Orange Chocolate, Strawberry, Vanilla, Yogurt Peach

Informacione

Të dhëna Vlera
Pesha 2.35 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 2350 gr

Udhëzime

Përzieni 1 lugë (30 g) në 300 ml ujë, qumësht ose ndonjë lëng tjetër. Koha më e mirë për t’u përdorur është pas stërvitjes.

Faktorët alergjik

Prodhuar në një objekt që përpunon qumësht, vezë, gluten, sojë, kikirikë, arra, peshk dhe përbërës të krustaceve.

Paralajmërime

MBAJENI LARG FËMIJËVE!

Përdoreni këtë produkt në lidhje me ushqimin si pjesë e një diete të shëndetshme dhe të ekuilibruar, jo si një zëvendësues i saj.

Vlerat ushqyese

Doza: 30 g (3/4 scoop)
30 g RI%* 100 g 30 g RI%* 100 g
Energjia 112 kcal 6% 371 kcal Karbohidrate 1.4 g 1% 4.7 g
470 kJ 1558 kJ nga të cilat Sheqer 1.4 g 2% 4.7 g
Yndyra 2.0 g 3% 6.7 g Proteina 22 g 44% 73 g
nga e cila e Saturuar 0.7 g 4% 2.3 g Kripa 0.41 g 7% 1.4 g
Matrica Amino Acideve 1300 mg 4333 mg Enzimat Digjestive 24 mg 80 mg
(L-Leucine 100 mg, L-Glutamine 210 mg, Taurine 990 mg) (Bromelain 12 mg, Papain 12 mg)
Profili i Amino Acideve (% proteine)
L-Alanine 5.0 L-Lysine** 9.6
L-Arginine 2.1 L-Methionine** 2.2
L-Aspartic Acid 11.0 L-Phenylalanine** 3.0
L-Cysteine 2.2 L-Proline 5.5
L-Glutamine 18.1 L-Serine 4.6
Glycine 1.4 L-Threonine** 6.7
L-Histidine** 1.7 L-Thrytophan** 1.4
L-Isoleucine** 6.4 L-Tyrosine 2.6
L-Leucine** 10.6 L-Valine** 5.9
*RI%: Doza e referencës për një të rritur (8400 kJ/2000 kcal)
**Amino Acide Esenciale

Main Menu

6.500L8.000L (-19%)

SHTOJE NË SHPORTË