Scitec – 100% Whey Protein

6.000L7.500L (-20%)

* 100% PROTEIN WHEY

100% Whey protein është një proteinë e cilësisë së shkëlqyer ekskluzivisht vetëm nga hirra. Proteinat janë burimi i azotit dhe aminoacideve të domosdoshme, të cilat trupi kërkon i për rritjen dhe mirëmbajtjen e indeve. Prandaj, 100% Whey Protein kontribuon në rritjen dhe mirëmbajtjen e masës së muskujve, si dhe në ruajtjen e kockave normale*. Proteina e hirrës nga qumështi njihet dhe si proteina e plotë, sepse ajo siguron trupin me të gjitha llojet e nevojshme të aminoacideve, duke përfshirë 9 aminoacidet që trupi nuk mund ti sintetizojë dhe duhet të furnizohet nga dieta (dmth Histidine, Isoleucine, Leucine, Lizina, Metionina, Phenylalanine, Threonine, Tryptophan, Valine).

100% Whey Protein ka më shumë përbërës të shtuar: një “Amino Acid Matrix” siguron aminoacide shtesë si dhe Taurinë dhe L-Glutaminë. L-glutamina është aminoacidi më i lirë në gjakun e njeriut.

Gjithashtu 100% Whey Protein pa shije siguron “lëndën e papërpunuara”, proteinë të papërpunuar, e cila është pa asnjë lloj aromatizuesi, ngjyrosësi, ëmbëlsuesi, etj. Gjithashtu, përqendrimi i saj i proteinave është pak më i lartë se ai i versioneve me shije.

* Këto deklarata janë vërtetuar shkencërisht nga Autoriteti Evropian i Sigurisë Ushqimore (EFSA) dhe i autorizuar nga Komisioni Evropian (KE).

Pastro
SKU: N/A Kategoria:

Informacion shtesë

Shije

Apple Cinnamon, Chocolate, Chocolate Mint, Milk Chocolate, Peanut Butter, Strawberry, Tiramisu, Vanilla, White Chocolate

Informacione

Të dhëna Vlera
Pesha 2.35 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 2350 gr

Udhëzime

Përzieni 1 lugë (30 g) në 300 ml ujë, qumësht ose ndonjë lëng tjetër. Koha më e mirë për t’u përdorur është pas stërvitjes.

Faktorët alergjik

Prodhuar në një objekt që përpunon qumësht, vezë, gluten, sojë, kikirikë, arra, peshk dhe përbërës të krustaceve.

Paralajmërime

MBAJENI LARG FËMIJËVE!

Përdoreni këtë produkt në lidhje me ushqimin si pjesë e një diete të shëndetshme dhe të ekuilibruar, jo si një zëvendësues i saj.

Vlerat ushqyese

Doza: 30 g (3/4 scoop) Doza: 30 g (1 scoop)
Me Shije Pa Shije
30 g RI%* 100 g 30 g RI%* 100 g
Energjia 491 kJ 6% 1634 kJ Energjia 119 kcal 6% 397 kcal
117 kcal 389 kcal 500 kJ 1667 kJ
Yndyra 2.4 g 3% 8 g Yndyra 2.3 g 3% 7.7 g
nga e cila e Saturua 1.5 g 8% 5 g nga e cila e Saturua 0.8 g 4% 2.7 g
Karbohidrate 1.9 g 1% 6.3 g Karbohidrate 1.5 g 1% 5 g
nga e cila Sheqer 1.7 g 2% 5.7 g nga e cila Sheqer 1.5 g 2% 5 g
Proteina 22 g 44% 73 g Proteina 23 g 46% 77 g
Kripa 0.43 g 7% 1.4 g Kripa 0.11 g 2% 0.37 g
Matrica Amino Acideve 1290 mg 4300 mg
(L-Glutamin 300 mg, Taurin990 mg)
Profili i Amino Acideve (% of proteine)
L-Alanine 5.0 L-Lysine** 9.1 L-Alanine 5.0 L-Lysine** 9.6
L-Arginine 2.5 L-Methionine** 2.1 L-Arginine 2.1 L-Methionine** 2.2
L-Aspartic Acid 10.4 L-Phenylalanine** 3.2 L-Aspartic Acid 11.0 L-Phenylalanine** 3.0
L-Cysteine 2.2 L-Proline 6.0 L-Cysteine 2.2 L-Proline 5.5
L-Glutamine 16.9 L-Serine 5.2 L-Glutamine 18.1 L-Serine 4.6
Glycine 1.8 L-Threonine** 6.9 Glycine 1.4 L-Threonine** 6.7
L-Histidine** 1.7 L-Thrytophan** 1.7 L-Histidine** 1.7 L-Thrytophan** 1.4
L-Isoleucine** 6.0 L-Tyrosine 2.9 L-Isoleucine** 6.4 L-Tyrosine 2.6
L-Leucine** 10.5 L-Valine** 5.9 L-Leucine** 10.6 L-Valine** 5.9
*RI%: Doza e referencës për një të rritur (8400 kJ/2000 kcal)
**Amino Acide Esenciale

Main Menu