Scitec – 100% Whey Isolate

2.500L4.000L (-38%)

* 100% PROTEIN WHEY

100% Whey Isolate është një proteinë e cilësisë së shkëlqyer whey e izoluar dhe e fortifikuar me hidrolizën më të shpejtë thithëse të hirrës. Kjo formulë është më e ulët në karbohidratet se kurrë më parë! Proteinat e “izoluara” në përgjithësi prodhohen për të patur një përqindje më të lartë të proteinave sesa përqendrimet e proteinës whey të thjeshtë, gjë që nënkupton gjithashtu se “izolatet” kanë sheqer më të ulët (përfshirë laktozën) dhe përmbajtje e yndyre! Proteinat janë burimi i azotit dhe aminoacideve esenciale, të cilat trupi i kërkon për rritjen dhe mirëmbajtjen e indeve. Prandaj 100% Whey isolate kontribuon në rritjen dhe mirëmbajtjen e masës muskulore, si dhe në ruajtjen e kockave normale *. Proteinat e hirrës nga qumështi janë proteinat më të plota, sepse ato i sigurojnë trupit të gjitha llojet e nevojshme të aminoacideve, duke përfshirë 9 aminoacidet që trupi nuk mund të sintetizojë dhe duhet të furnizohet nga dieta (dmth Histidine, Isoleucine, Leucine, Lizina, Metionina, Phenylalanine, Threonine, Tryptophan, Valine).

100% Whey Isoate ka L-Glutaminë, që është aminoacidi më i lirë në gjakun e njeriut.

* Këto deklarata janë vërtetuar shkencërisht nga Autoriteti Evropian i Sigurisë Ushqimore (EFSA) dhe i autorizuar nga Komisioni Evropian (KE).

Pastro
SKU: N/A Kategoria:

Informacion shtesë

Shije

Bananas, Chocolate, Raspberry, Strawberry, Vanilla

Informacione

Udhëzime

Përzieni 1 lugë (25 g) në 300 ml ujë, qumësht ose ndonjë lëng tjetër. Koha më e mirë për t’u përdorur është pas stërvitjes.

Faktorët alergjik

Prodhuar në një objekt që përpunon qumësht, vezë, gluten, sojë, kikirikë, arra, peshk dhe përbërës të krustaceve.

Paralajmërime

MBAJENI LARG FËMIJËVE!

Përdoreni këtë produkt në lidhje me ushqimin si pjesë e një diete të shëndetshme dhe të ekuilibruar, jo si një zëvendësues i saj.

Vlerat ushqyese

Doza: 25 g (përafërsisht 1 lugë)
25 g RI%* 100 g 25 g RI%* 100 g
Energjia 365 kJ 4% 1462 kJ Proteina 21 g 42% 84 g
87 kcal 348 kcal Kripa 0.12 g 2% 0.48 g
Yndyra <0.5 g 0% <0.5 g L-Glutamina 250 mg 1000 mg
nga të cilat e Saturuar <0.5 g 0% <0.5 g
Karbohidrate 0.6 g 0.2% 2.4 g
nga të cilat Sheqer 0 g 0% 0 g
*RI%: Doza mesatare për një të rritur (8400 kJ/2000 kcal)

Main Menu