Scitec – 100% Plant Protein

2.200L3.500L (-37%)

Në gjendje

Protein e Izoluar nga cilësia më e pastër e bizeleve®

100% Protein nga bizelet

Proteina e bizeleve është ndër proteinat më të larta nga bimët në lidhje me vlerën ushqyese. Sipas të dhënave shkencore profili kryesor i aminoacideve e bën atë ideale për konsum njerëzor. Shfaqja e aminocideve të veçanta që ndikojnë pozitvisht tek të ushqyerit e bëjnë atë ideale për sportistët . Me përmbajtje të madhe Glutamine, Lisine dhe BCAA-je është e krahasueshme edhe me proteinat e hirrës, ndërsa Arginina në të është e jashtëzakonshme, shumë më e mirë se ajo e hirrës! Përqindja e tretjes e proteinës së bizeleve është shumë e lartë, studimet kanë treguar se shkon rreth 98%. Si një plus, kjo proteinë e ul ndjenjën e urisë shumë si pasojë tretjes së saj të ngadaltë, duke vepruar kështu drejtpërsëdrejt si një faktorët e ngopës.

Proteina 100% bimore bazohet në një nga materialet më të mira dhe më të pastra të papërpunuara: protein e izoluar e bishtajës Pisane® belge,është nga bizelet e verdha të rritura në vend. Është absolutisht e natyrshme dhe pa  OMGJ (Organizëm i Modifikuar Gjenetikisht) i lirë me një përmbajtje proteinike gati 90%! Nxjerrja bazohet në një proçes unik ujor që nuk përdor tretës organikë ose hekzanë.

Jo të gjithë mund të tolerojnë proteinat nga burimet zhtazore, veçanërisht nga proteinat e qumështit. Për ta 100% protein bimore ofron një zgjidhje. Sidoqoftë, edhe nëse nuk keni ndonjë problem me proteinat zhtazore, kjo formulë proteine ​​bimore mund të jetë një suplement i mirë. Është shumë e rekomandueshme që të alternoni burimet tuaja proteinike në baza të rregullta (p.sh., një javë hirrë, një javë bizele etj.) Duke qenë e butë dhe e ëmbël, ju mund të bëni me të një pije të shijshme me protein bimore!

Proteina në këtë produkt kontribuon në rritjen dhe mirëmbajtjen e masës së muskujve, si dhe në ruajtjen e eshtrave normale!

Kategoria:

Informacione

Të dhëna Vlera
Pesha 1 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 900 gr

Udhëzime

Përzieni 1 lugë (30 g) në 300 ml ujë. Koha më e mirë për t’u përdorur është pas stërvitjes.

Paralajmërime

Përdoreni këtë produkt në lidhje me ushqimin si pjesë e një diete të shëndetshme dhe të ekuilibruar, jo si një zëvendësues të saj. Mbajeni larg fëmijëve.

Vlerat ushqyese

Doza: 30 g (3/4 lugë)
Doza për paketim: 30
30 g RI%* 100 g 30 g RI%* 100 g
Energji 428 kJ 5% 1424 kJ Karbohidrate 1.5 g 1% 5.0 g
102 kcal 339 kcal nga të cilat Sheqer 1.4 g 2% 4.7 g
Yndyrë 1.3 g 2% 4.3 g Protein 21 g 42% 70 g
nga e cila e Ngopur 0.7 g 4% 2.3 g Kripë 1.5 g 25% 5.0 g
Profili i Amino Acideve (% e proteinës)
L-Alaninë 4.3 L-Lisinë** 7.2
L-Argininë 8.7 L-Methioninë** 1.1
Acid L-Aspartik 11.5 L-Fenilalaninë** 5.5
L-Kisteinë 1.0 L-Prolinë 4.5
L-Glutaminë 16.8 L-Serinë 5.3
Glicinë 4.1 L-Threoninë** 3.9
L-Histidinë** 2.5 L-Triptofan** 1.0
L-Isoleucinë** 4.5 L-Tirosinë 3.8
L-Leucinë** 8.4 L-Valinë** 5.0
*RI%: Referenca e dozës mesatare për një të rritur (8400 kJ/2000 kcal)
**Amino Acide Esenciale

Main Menu

Scitec – 100% Plant Protein

2.200L3.500L (-37%)

SHTOJE NË SHPORTË