Scitec – 100% Peanut Butter

1.000L

SKA GJËNDJE

* 100% KIKIRK

  • PA SHEQER TË SHTUAR, KRIPË APO VAJ PALME!
  • PA OMGJ!

100% PEANUT BUTTER është bërë nga kikirikë të bardhë, të pastër dhe të shëndetshëm dhe është një burim natyral i proteinave, karbohidrateve dhe yndyrave. Yndyrnat mono dhe poli-saturuara brënda 100% PEANUT BUTTER e bëjnë atë një burim të shkëlqyer për atletët që synojnë mbajtjen e një dietë të shëndetshme dhe të ekuilibruar të zemrës. Zëvendësimi i yndyrave të ngopura me yndyra të pangopura në dietë ndihmon në ruajtjen e niveleve normale të kolesterolit në gjak. Reduktimi i konsumit të natriumit kontribuon në ruajtjen e presionit normal të gjakut.

Kategoria:

Informacione

Të dhëna Vlera
Pesha 0.5 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 500 gr

Udhëzime

Konsumoni 1 servis (25 g) midis ngrënies ose stërvitjeve.

Faktorët alergjik

Mund të përmbaj gjurmë të tjera të frutave të thata.

Vlerat ushqyese

Doza: 25 g
Doza e Paketimi: 20
25 g RI%** 100 g 25 g RI%** 100 g
Energji 606 kJ 7% 2425 kJ Karbohidrate 3.5 g 1% 14 g
146 kcal 585 kcal nga të cilat Sheqer* 0.8 g 1% 3 g
Yndyra 11.5 g 16% 46 g Proteina 6.3 g 13% 25 g
nga të cilat të Saturara 1.8 g 9% 7 g Kripa 0.01 g 0% 0.01 g
nga të cilat të Mono-Saturuara 6.5 g 26 g
nga të cilat të Poli-Saturuara 3.3 g 13 g

Main Menu

1.000L