Scitec – 100% L-Glutamine

3.000L

Në gjendje

Glutamina është aminoacidi më i bollshëm në gjakun e njeriut. Glutamina mund të bëhet e domosdoshme në situata të caktuara, duke përfshirë trajnimin intensiv fizik, kur trupi nuk mund t’i plotësojë nevojat e tij duke sintetizuar glutaminën. Ky aminoacid i kushtëzuar esencial mund të sigurohet nga marrja e proteinave dietike, duke përfshirë edhe shtesat ushqimore.

Kategoria:

Informacione

Të dhëna Vlera
Pesha 0.3 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 300 gr

Udhëzime

Përzieni 1 lugë (6 g) në 250 ml ujë ose ndonjë lëng tjetër të preferuar! Përdoreni para, gjatë ose pas trajnimit, ose çdo kohë tjetër si para se të shkoni në shtrat.

Faktorët alergjik

Prodhuar në një strukturë që përpunon qumësht, vezë, gluten, sojë, kikirikë, arra, selino, peshk dhe përbërës të krustaceve.

Paralajmërime

Përdoreni këtë produkt në lidhje me ushqimin si pjesë e një diete të shëndetshme dhe të ekuilibruar, jo si një zëvendësues të saj.

MBAJENI LARG FËMIJËVE!

Mos e kaloni dozën e rekomanduar ditore!

Main Menu