Scitec – 100 % Kompleks Kazeine

8.000L

Kazeinë miçelare bazuar në kompleksin e kazeinës
100% proteina kazeine

100% Kompleks kazeine është një përzierje e proteinave të qumështit me kazeinë mbizotëruese miçelare, ekskluzivisht nga proteinat e qumështit të kazeitit. Kazeina është e pasur me aminoacide thelbësore të degëzuara (BCAA) dhe ka një përmbajtje shumë të lartë (më shumë se serumi) të L-glutaminës, amino acidit më të bollshëm të formës së lirë në gjakun e njeriut.

Pastro
SKU: N/A Kategoria: Tag:
Pesha 2.5 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 2.3 Kg
Shije Belgian Chocolate, Choco white-melon, Choco white-passion fruit

Informacion shtesë

Shije

Belgian Chocolate, Choco White- melon, Choco White- passion fruit

Informacion shtesë

Kompleksi prej 100% proteine Kazeinash kontribuon në rritjen dhe mirëmbajtjen e masës së muskujve dhe gjithashtu në ruajtjen e eshtrave normale *. Proteinat e qumështit janë të ashtuquajturat proteina të plota, sepse ato sigurojnë trupin me të gjitha aminoacidet e nevojshme, duke përfshirë 9 aminoacidet (histidin, izoleucin, leucin, lizin, metionin, fenilalanin, treonin, triptofan, valinë) të konsideruara thelbësore për jetën,

Kalciumi kontribuon në funksionimin normal të muskujve, neurotransmetimin, metabolizmin normal të energjisë dhe gjithashtu në ruajtjen e eshtrave normale *.

* Këto deklarata janë vërtetuar shkencërisht nga Autoriteti Evropian i Sigurisë Ushqimore (EFSA) dhe i autorizuar nga Komisioni Evropian (KE).

Udhëzime

Përzieni një dozë (30 g) në 350 ml qumësht, ujë ose lëng frutash dhe shkundeni mirë. Është ideale që ta merrni kur koha midis vakteve ushqimore është e gjatë ose para gjumit. Në rast të përdorimit të formulave (proteinave ose aminoacideve) para dhe gjatë stërvitjes fizike, rekomandohet të përfshihet kazeina si proteina më e rëndësishme pas stërvitjes.

Faktorët Alergjikë

Mund të përmbajë gjurmë vezësh, gluteni, soje, arra, selino, peshk, krustaçë dhe produkte të tjera me bazë krustaçësh.

Paralajmërime

Suplementet ushqimore nuk duhet të përdoren si zëvendësuese të një dietë të ekuilibruar. Mbajeni larg fëmijëve. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore.

Vlerat ushqyese

Main Menu