Scitec – 100% Creatine Monohydrate

2.500L

Në gjendje

Kreatina është një acid organik azotik që ndodh në vertebrorët. Përafërsisht 95% e kreatinës në trup gjendet në muskujt skeletik. Ajo ndihmon në furnizimin e energjisë për të gjitha qelizat, kryesisht muskujt, duke rritur formimin e Adenosine TriPhosphate (ATP) që vepron si rezervë e energjisë qelizore, për kontraktimet e muskujve.

100% CREATINE MONOHYDRATE përmban formën më të studiuar të Kreatinës ndonjëherë. Kreatina në një dozë ditore prej 3 g është vërtetuar shkencërisht që rrit performancën e stërvitjes afatshkurtër, me intensitet të lartë, si trajnimi me pesha dhe kardiot me intervale

Pesha 0.3 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 500 gr

Informacion shtesë

Size

500 gram

Udhëzime

Efekti i dobishëm merret me një konsum të përditshëm prej të paktën 3 gram Kreatinë! Përpjestoni peshën tuaj trupore në kg me 3. Kjo është sasia totale e kreatinës në gram që duhet të merrni çdo ditë në “fazën e ngarkimit” (javën e parë të përdorimit). Pas kësaj periudhe, mos merrni më shumë se gjysmën e asaj shume për mirëmbajtje. Përdoreni në stomak bosh, kryesisht pas trajnimit, me karbohidrate të thjeshta. Përdorni lëngej prej 400 ml për çdo 5 gram Kreatine për të arritur rezultain optimal. Mos merrni më shumë se 10 gramë në një dozë, shpërndani dozën ditore!

Faktorët Alergjikë

Prodhuar në një strukturë që përpunon qumësht, vezë, gluten, sojë, kikirikë, arra, dhe përbërës krustace.

Paralajmërime

Përdoreni këtë produkt në lidhje me ushqimin si pjesë e një diete të shëndetshme dhe të ekuilibruar, jo si një zëvendësues të saj. Mbajeni larg fëmijëve. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore.

Vlerat ushqyese

Doza: 5 g (3/4 lugë)
Sasia për Dozë
Kreatinë MonohIdrate 5000 mg
nga e cila Kreatinë 4420 mg

Main Menu