Saw Palmetto Complex

1.200L

SKA GJËNDJE

Për shëndetin e prostatës

  • 5 përbërës të njohur!

Kompleksi SAW PALMETTO përmban 5 përbërës të njohur bimor në një sasi të përgjithshme prej 730 mg për dozë.

Të gjithë këto element ndihmojnë për të mbajtur një gjëndje të shëndetshme të gjëndrës së prostatës. Më e rëndësishmja është Serenoa repens (Saw Palmetto) që ka një histori të gjatë mjekësore si një komponent i zakonshëm dhe shpesh përbërës i vetëm i formulave të tilla.

Në KOMPLEKSIN SAW PALMETTO Serenoa shoqërohet me 4 ekstrakte të tjera bimore të dobishme. Secila prej këtyre mbështet funksionimin normal të prostatës dhe traktit urinar.

Roli i lignansit të pranishëm në Linum Usitatisimum (liri) është i rëndësishëm. Acidet yndyrore në Serenoa janë gjithashtu vendimtare për ruajtjen e funksionit riprodhues tek meshkujt.

Urtika dioika dhe Komifora mukul (Gugul bimore) mbështesin edhe sistemin imunitar!

Informacione

Të dhëna Vlera
Pesha 0.3 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 60 Kapsula

Udhëzime

Merrni 2 kapsula çdo ditë pas një vakti ushqimore me shumë lëngje.

Faktorët alergjik

Prodhuar në një strukturë që përpunon qumësht, vezë, gluten, soj, kikirikë, arra, selino, peshk dhe përbërës krustaçësh.

Paralajmërime

Përdoreni këtë produkt në lidhje me ushqimin si pjesë e një diete të shëndetshme dhe të ekuilibruar, jo si një zëvendësues të saj. Mbani larg fëmijëve! Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore!

Vlerat ushqyese

Doza: 2 kapsula
Dozat për Paketim: 30
Sasia për Dozë Sasia për Dozë
Ekstrakt Saw Palmetto (25% Acide Yndyrore) 330 mg Ekstrakt Hoary Willowherb 100 mg
Ekstrak Common Nettle 100 mg Eksrtakt Gugul 100 mg
Pluhur Vaji Liri 100 mg

Kategoritë